Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 23:41 | London, Apr 25 21:41 | New York, Apr 25 17:41
Shanghai, Apr 26 05:41 | Tokyo, Apr 26 06:41 | Sydney, Apr 26 08:41

На газопроводі Газпрому стався великий витік метану - Bloomberg

На газопроводі Газпрому стався великий витік метану - Bloomberg






На газопроводі Газпрому стався великий витік метану - Bloomberg

Російська компанія взяла на себе відповідальність за витік в атмосферу 2,7 мільйона кубічних метрів газу.




 
Російська енергетична компанія Газпром визнала кілька серйозних витоків метану, включаючи найбільший з вересня 2019 року, повідомило в п’ятницю, 18 червня, агентство Bloomberg.
 
Так, у компанії заявили, що 4 червня під час ремонтних робіт на газопроводі Уренгой-Центр 1 в Татарстані стався витік 2,7 мільйона кубічних метрів метану.
 
У Газпромі стверджують, що зуміли скоротити потенційні викиди на 22% відсотка, але через терміновість завдання не змогли використати мобільну компресійну станцію для обмеження витоку.
 
Згідно з аналізом Фонду захисту навколишнього середовища, цей інцидент завдав такої ж шкоди екології, як викиди 40 тисяч машин з двигунами внутрішнього згоряння у США за рік.
 
Як пише Bloomberg, згаданий витік з трубопроводів Газпрому не єдиний за останній час. Крім нього, компанія визнала ще чотири витоки, під час одного з яких (у Башкирії) викиди оцінили в 900 тисяч кубометрів газу.
 
На думку експертів, яку наводить видання, ситуація може негативно позначитися на акціях Газпрому.
 
Раніше стало відомо, що Газпром у 2020 році прокачав до Китаю по газопроводу Сила Сибіру 4,1 мільярда кубометрів газу на 44,3 мільярда рублів. Середня ціна газу становила близько 150,2 долара за тисячу кубометрів.
 
Нафтогаз знайшов ще один привід судитися з Газпромом
 

На газопроводі Газпрому стався великий витік метану - Bloomberg


Новини Статті Аналітика
Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Офіційні курси долара і євро різко зросли Офіційні курси долара і євро різко зросли Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Toyota продала рекордні 10,3 млн автомобілів за рік Toyota продала рекордні 10,3 млн автомобілів за рік У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Нацбанк вдруге поспіль знизив облікову ставку Нацбанк вдруге поспіль знизив облікову ставку Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті