Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 15:33 | London, Apr 25 13:33 | New York, Apr 25 09:33
Shanghai, Apr 25 21:33 | Tokyo, Apr 25 22:33 | Sydney, Apr 26 00:33

Міжнародний бренд Роллтон став вибором року в Литві

Міжнародний бренд Роллтон став вибором року в Литві
Рейтинг: 0
Голосів: 0






Міжнародний бренд Роллтон став вибором року в Литві

Бренд «Роллтон», який давно підкорив український ринок, зміцнює свої позиції і в європейських країнах. Торгова марка опинилася в числі найбільш популярних експортованих товарів України, ставши найкращою в одній з країн Балтії.




Українські продукти на експортному ринку

Український ринок насичений імпортними продуктами, уявити вітрини наших маркетів без них сьогодні дуже складно. Однак і Україна може впевнено говорити про те, що наші продукти затребувані на європейському ринку.

Наприклад, нашу соняшникову олію купують в Італії, Іспанії, Португалії, Литві, Латвії, Бельгії. Український цукор експортують до Швейцарії і Чорногорії, а вітчизняні солодощі користуються популярністю у Великобританії, Німеччині, Польщі та Румунії.

                           «Роллтон» завоював визнання споживачів у Литві

Є в Україні і такі товари, які не просто експортуються за кордон, а й отримують там заслужене визнання. Так, вермішель швидкого приготування торгової марки «Роллтон» стала «вибором року» в Литві, довівши свою популярність серед споживачів цієї країни.

Конкурс «Вибір року» проходить в Литві щорічно за підтримки провідних національних торговельних мереж. Оцінюється кількість продажів сотень імпортних і вітчизняних товарів у найбільших торговельних мережах країни, таких як Maxima, Rimi, Iki і Lidl. На основі даних продажів незалежне журі конкурсу вже багато років поспіль обирає найпопулярніші товари серед литовців.

Таким товаром стала продукція торгової марки «Роллтон», яку виробляє компанія «Маревен Фуд Україна» в місті Біла Церква. Продукція «Роллтон» вже багато років успішно продається на міжнародних ринках і має визнання європейського споживача.

На нагородженні премії «Вибір року-2017», яке відбулося у Вільнюсі, організатори конкурсу відзначили високий рівень продажів і лояльність споживачів до продукції торгової марки «Роллтон».

«Для нас така нагорода - велике досягнення, яке свідчить про прихильність споживача до нашої продукції і бренду», - говорить директор з маркетингу компанії «Маревен Фуд Україна» Валентин Кравченко.

                                «Роллтон» - вибір європейського споживача

Продукція «Маревен Фуд Україна» продається більше ніж в 25-ти країнах світу. Крім України і Литви, це Німеччина, Румунія, Болгарія, Молдова, Латвія і Естонія і інші, де компанія також доводить популярність протягом багатьох років.

Довідка

Продукція кулінарного бренду «Роллтон» реалізується компанією «Маревен Фуд Україна», одним з найбільших виробників продуктів харчування в Європі. «Маревен Фуд Україна» — це дочірнє підприємство Mareven Food Holdings: відомого холдингу зі 100% японо-в’єтнамським капіталом. Компанія пропонує споживачеві широкий асортимент якісних продуктів. Флагман виробника в Україні — торгова марка «Роллтон»: вермішель і локшина швидкого приготування, картопляне пюре, яєчна локшина швидкого приготування, макаронні вироби з твердих сортів пшениці і універсальні приправи.

Міжнародний бренд Роллтон став вибором року в Литві


Новини Статті Аналітика
Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Нацбанк вдруге поспіль знизив облікову ставку Нацбанк вдруге поспіль знизив облікову ставку Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Опубліковано дослідження сплати податків мережами АЗС України Опубліковано дослідження сплати податків мережами АЗС України Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Долар і євро продовжують дорожчати у обмінниках Долар і євро продовжують дорожчати у обмінниках У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті