Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 10:19 | London, Apr 16 08:19 | New York, Apr 16 04:19
Shanghai, Apr 16 16:19 | Tokyo, Apr 16 17:19 | Sydney, Apr 16 19:19

Lloyd’s виключає з регістру судна основного перевізника нафти РФ до Індії

Lloyd’s виключає з регістру судна основного перевізника нафти РФ до Індії






Lloyd’s виключає з регістру судна основного перевізника нафти РФ до Індії

Найбільший індійський перевізник російської нафти з червня втратить сертифікати на 21 танкер.




Одне з найбільших міжнародних судноплавних класифікаційних товариств Lloyd’s Register повідомило індійську компанію Gatik Ship Management, яка після війни в Україні стала головним перевізником російської нафти, про відкликання сертифікації 21 її судна до 3 червня. Про це 26 травня повідомило агентство Reuters.

Зазначається, що Gatik також змушена була шукати нові сервісні компанії для 36 своїх кораблів після того, як Міжнародний регістр суден Сент-Кітс і Невіс позбавив їх прапорів.

"Lloyd’s Register прагне сприяти дотриманню правил санкцій щодо торгівлі російською нафтою. Якщо це підтверджено доказами, ми знімаємо класи та послуги з будь-яких суден, які, на думку відповідних органів влади, порушують міжнародні санкції", - заявили в компанії.

Крім того, страховики American Club та Інгосстрах також повідомили, що більше не надаватимуть покриття для кораблів Gatik.

"Ні страхові компанії, ні Lloyd’s Register, ні реєстр не пояснили, чому саме вони припинили співпрацю з перевізником", - наголосило Reuters 

Водночас принаймні 28 кораблів Gatik зазначені як сертифіковані Регістром судноплавства Індії (IRClass), визнаним у всьому світі. 

Агентство додало, що Gatik став провідним перевізником російської нафти до Індії цього року, використовуючи флот танкерів, який нараховує понад 40 суден. Однак з’ясувати, чи якісь з них працюють зараз без необхідних документів, не вдалося.

У статті також вказано, що непрозорість і обмежений нагляд за судноплавним сектором дозволяє багатьом кораблям з вантажами підсанкційних країн знаходити нові прапори, регістри і страховиків.

Індійську компанію внесли до переліку спонсорів війни в Україні

Новини від Корреспондент.net в Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet

Lloyd’s виключає з регістру судна основного перевізника нафти РФ до Індії


Новини Статті Аналітика
Офіційний курс долара на новому максимумі Офіційний курс долара на новому максимумі Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Українське Дунайське пароплавство отримало рекордний прибуток Українське Дунайське пароплавство отримало рекордний прибуток Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Українське Дунайське пароплавство отримало рекордний прибуток у 2023 році Українське Дунайське пароплавство отримало рекордний прибуток у 2023 році Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Samsung повернув собі лідерство на ринку смартфонів Samsung повернув собі лідерство на ринку смартфонів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Компанія Tesla скоротить понад 10% персоналу Компанія Tesla скоротить понад 10% персоналу Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті