Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 11:50 | London, Apr 24 09:50 | New York, Apr 24 05:50
Shanghai, Apr 24 17:50 | Tokyo, Apr 24 18:50 | Sydney, Apr 24 20:50

ЄС дасть білоруським митникам 130 тис. євро на собак

ЄС дасть білоруським митникам 130 тис. євро на собак






ЄС дасть білоруським митникам 130 тис. євро на собак

На ці кошти буде організовано навчання для співробітників кінологічних служб. Також закуплять спеціальні транспортні засоби для переміщення службових собак.




Євросоюз виділить білоруським митникам грантову допомогу в розмірі 130 тис. євро на посилення кінологічних служб. Про це в п’ятницю, 11 травня, з посиланням на Державний митний комітет Білорусі повідомляє Белта.

Зазначено, що грантовий контракт за проектом міжнародної технічної допомоги Посилення можливостей кінологічної служби митних відомств України і Республіки Польща підписано між Мінською центральною митницею і Міністерством інвестицій і економічного розвитку Польщі від імені ЄС.

Як зазначається, провідним бенефіціаром проекту виступає Мінська центральна митниця.

За даними білоруських митників, проект буде реалізований спільно з податковою адміністрацією Білостока. Загальний внесок ЄС складе близько 220 тис. євро, з яких для Білорусі - близько 130 тис. євро.

"Реалізація проекту спрямована на боротьбу з організованою злочинністю, недопущення кримінальної діяльності і переміщення через кордон контрабандних або обмежених товарів. Підвищення мобільності співробітників кінологічних служб дозволить з більшою ефективністю здійснювати митний контроль, особливо в частині переміщення заборонених товарів", - йдеться в повідомленні.

Очікується, що з цією метою буде організовано навчання для співробітників кінологічних служб Білорусі та Польщі, а також закуплені спеціальні транспортні засоби для переміщення службових собак.

Зараз ведеться робота з підготовки документів на реєстрацію проекту міжнародної технічної допомоги, після якої почнеться його реалізація, доповіли в митному відомстві.

Раніше повідомлялося, що ЄБРР дасть Львову 17 млн

ЄС дасть білоруським митникам 130 тис. євро на собак


Новини Статті Аналітика
Долар і євро знову подорожчали в обмінниках Долар і євро знову подорожчали в обмінниках Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
SHERIFF Demining ініціював новий стандарт професії демінер SHERIFF Demining ініціював новий стандарт професії демінер Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Tesla планує скоротити 400 працівників заводу в Берліні Tesla планує скоротити 400 працівників заводу в Берліні Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Нацбанк різко знизив офіційний курс долара Нацбанк різко знизив офіційний курс долара У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У Швейцарії назвали суму заморожених активів Росії У Швейцарії назвали суму заморожених активів Росії Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті