Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 16:11 | London, Apr 25 14:11 | New York, Apr 25 10:11
Shanghai, Apr 25 22:11 | Tokyo, Apr 25 23:11 | Sydney, Apr 26 01:11

Google отримав рекордний штраф від Єврокомісії

Google отримав рекордний штраф від Єврокомісії






Google отримав рекордний штраф від Єврокомісії

Google має припинити незаконні дії протягом 90 днів. В іншому випадку компанії загрожує додатковий штраф.




Єврокомісія оштрафувала материнську компанію Google Alphabet на рекордну суму 4,34 млрд євро за зловживання домінуючим становищем. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті Єврокомісії в середу, 18 липня.

Так, Google використовував Android як засіб для закріплення домінування своєї пошукової системи.

За словами комісара з антимонопольної політики ЄС Маргарет Вестагер, це є незаконним.

"Google використовував Android як засіб для закріплення домінування своєї пошукової системи. Ця практика позбавила конкурентів можливості впроваджувати інновації і конкурувати. Вони позбавили європейських споживачів переваг ефективної конкуренції у важливій мобільній сфері. Це незаконно відповідно до антимонопольних правил ЄС", - заявила Вестагер.

Тепер Google повинна припинити незаконні дії протягом 90 днів. В іншому випадку компанії загрожує додатковий штраф у розмірі до 5% від денного обігу Alphabet.

Раніше повідомлялося, що новий Android-вірус атакував півмільйона гаджетів. Шкідливе ПО вбудували в кілька популярних додатків.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet

Google отримав рекордний штраф від Єврокомісії


Новини Статті Аналітика
Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Нацбанк вдруге поспіль знизив облікову ставку Нацбанк вдруге поспіль знизив облікову ставку Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Опубліковано дослідження сплати податків мережами АЗС України Опубліковано дослідження сплати податків мережами АЗС України Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Долар і євро продовжують дорожчати у обмінниках Долар і євро продовжують дорожчати у обмінниках У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті