Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 11:54 | London, Apr 19 09:54 | New York, Apr 19 05:54
Shanghai, Apr 19 17:54 | Tokyo, Apr 19 18:54 | Sydney, Apr 19 20:54

Facebook заблокував понад 400 додатків

Facebook заблокував понад 400 додатків
Рейтинг: 0
Голосів: 0






Facebook заблокував понад 400 додатків

Після скандалу з витоком даних, пов’язаним з компанією Cambridge Analytica, керівництво соцмережі перевірило тисячі додатків.




Співробітники Facebook з березня 2018 року після скандалу навколо компанії Cambridge Analytica припинили роботу більш ніж 400 додатків в соцмережі через побоювання щодо збереження особистих даних користувачів. Про це йдеться в заяві компанії.

"З моменту початку нашого розслідування ми вивчили тисячі додатків. І ми припинили роботу більш ніж 400 з них через побоювання, що стосуються їхніх розробників або щодо того, як могли використовуватися дані, які люди надали додаткам. Ми тепер вивчаємо це набагато ретельніше", - вказали в компанії.

У Facebook також уточнили, що, згідно з новими правилами в соцмережі, якщо користувач протягом 90 днів не заходив в додаток, то він не зможе отримувати інформацію про нього.

Нагадаємо, цієї весни стало відомо, що в результаті масованого витоку особистих даних користувачів Facebook в розпорядження британської компанії Cambrigde Analytica могла потрапити інформація 87 мільйонів користувачів соцмережі.

Через цей інцидент компанія опинилася в епіцентрі масштабного скандалу.

Facebook видалив сторінки, пов’язані з РФ й Іраном


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet

Facebook заблокував понад 400 додатків


Новини Статті Аналітика
Долар досяг психологічного рубежу в обмінниках Долар досяг психологічного рубежу в обмінниках Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Відкрий для себе нове обличчя Pepsi в Україні Відкрий для себе нове обличчя Pepsi в Україні Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
У ДТЕК заявили про спроби Росії дискредитувати енергетиків в Одесі У ДТЕК заявили про спроби Росії дискредитувати енергетиків в Одесі Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Долар оновив історичний рекорд в Україні Долар оновив історичний рекорд в Україні У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Raiffeisen Bank очікує звернення від ЄЦБ щодо виходу з ринку РФ Raiffeisen Bank очікує звернення від ЄЦБ щодо виходу з ринку РФ Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті