Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 12:38 | London, Apr 18 10:38 | New York, Apr 18 06:38
Shanghai, Apr 18 18:38 | Tokyo, Apr 18 19:38 | Sydney, Apr 18 21:38

DIM group вітає переможця розіграшу квартири у ЖК Метрополіс

DIM group вітає переможця розіграшу квартири у ЖК Метрополіс






DIM group вітає переможця розіграшу квартири у ЖК Метрополіс

Девелопер DIM group на сцені «Запальної масляної на ВДНГ» 17 лютого провів фінал розіграшу квартири в житловому комплексі «Метрополіс».




 

Під час прямої трансляції зі студії, де відбувався розіграш, присутні на ВДНГ глядачі дізналися ім‘я переможця, якого було визначено за допомогою генератора випадкових чисел - сервісу random.org. Власницею чудової квартири в унікальному житловому комплексі «Метрополіс» стала Оксана Василівна Левчина.

Як відомо, з 16.12.2017 року DIM group проводив розіграш квартири у  житловому комплексі «Метрополіс», який будується на вулиці Академіка Заболотного, 1 (метро Теремки).

Відповідно до умов Акції, до розіграшу квартири міг долучитися кожен, хто придбав вхідні квитки на локації «Зимової країни на ВДНГ» та реєстрував їх унікальні коди на сайті.  Бажаючих  виграти квартиру  було понад 2 тисячі. З 15 лютого реєстрацію було припинено, учасникам телефонували і перевіряли вказані анкетні дані.

Як з’ясувалося, переможниця розіграшу Оксана Левчина – студентка, майбутній податківець. Приїхала з Сумської області і нині мешкає в гуртожитку. Взяти участь у розіграші вирішила у передріздвяний вечір, після прогулянки по ВДНГ. Щасливим виявився квиток на локацію «Льодяні скульптури».

Під час акції також розігрувавcя планшет iPad. Нагадаємо, що протягом «Зимової країни на ВДНГ» усі відвідувачі мали чудову нагоду завітати на всі розважальні локації ВДНГ, взяти участь у розіграші та драйвово провести час із мешканцями ЖК «Метрополіс» - веселими та винахідливими єнотами. Щоб взяти участь у розіграші планшету, необхідно було зробити селфі з веселунами-єнотами на фоні фотозони житлового комплексу та викласти  на офіційній сторінці ЖК у фейсбуці із хештегами #Метрополіс#тобіпощастить. Сервіс random.org визначив переможницю, якою стала молода мама Олена Зарубіна.

Довідково: DIM group – девелоперсько-будівельний холдинг повного циклу, успішно реалізував декілька житлових комплексів у передмісті столиці. У 2017 році ввів у експлуатацію першу чергу ЖК «Автограф», у 2018 році заплановано введення в експлуатацію двох будинків другої черги ЖК «Автограф» та ЖК «А52» у Києві. 2 жовтня 2017 року DIM group розпочав будівництво най масштабнішого проекту -  ЖК «Метрополіс» з парком 2 га.

 

DIM group вітає переможця розіграшу квартири у ЖК Метрополіс


Новини Статті Аналітика
Долар і євро подорожчали в обмінниках Долар і євро подорожчали в обмінниках Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
У Франції заарештували віллу екс-дружини Путіна - ЗМІ У Франції заарештували віллу екс-дружини Путіна - ЗМІ Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Гривня зміцніла після рекордного падіння Гривня зміцніла після рекордного падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
У ДТЕК допомогли військовим збудувати укріплення на Донеччині У ДТЕК допомогли військовим збудувати укріплення на Донеччині У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Запоріжсталь спрямувала 750 млн грн на оновлення обладнання Запоріжсталь спрямувала 750 млн грн на оновлення обладнання Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті