Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 15:27 | London, Apr 25 13:27 | New York, Apr 25 09:27
Shanghai, Apr 25 21:27 | Tokyo, Apr 25 22:27 | Sydney, Apr 26 00:27

DIM GROUP отримав "золото" національного рейтингу Лідер року

DIM GROUP отримав "золото" національного рейтингу Лідер року






DIM GROUP отримав "золото" національного рейтингу Лідер року

DIM GROUP отримав нагороду Національного бізнес-рейтингу, який провів об’єктивну комплексну оцінку результатів діяльності групи компаній та визнав її "Лідером року 2017".




"Статус Лідера - це завжди символ надійності і довіри. Це означає планомірно реалізовувати свою бізнес-стратегію, виконувати зобов’язання перед інвесторами, партнерами, державою і суспільством, розвивати проекти, які стають зразковими за рівнем комфорту в своєму класі. У свою чергу, будь-які досягнення - це додатковий стимул, мотивація бути кращими", - прокоментував подію керуючий партнер DIM GROUP Олександр Насіковський.

Національний бізнес-рейтинг проводить рейтингування підприємств України вже більше 14 років і за цей час завоював довіру і повагу ділової спільноти за прозорість і незалежність оцінки. Щорічно, за результатами аналізу, проведеного Національним бізнес-рейтингом, нагороджуються кращі компанії з України, Грузії, Казахстану, Азербайджану, Вірменії та Узбекистану. Лауреати отримують право на використання спеціального знаку премії, вказуючи на заслужену оцінку свого бізнесу з боку провідних експертів, які входять до складу журі.

Довідково: DIM GROUP - девелоперсько-будівельний холдинг повного циклу, який успішно реалізував цілу низку житлових комплексів в передмісті столиці. На черзі - житлові комплекси "Автограф", "А-52", "Метрополіс" в Києві.

DIM GROUP отримав "золото" національного рейтингу Лідер року


Новини Статті Аналітика
Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Нацбанк вдруге поспіль знизив облікову ставку Нацбанк вдруге поспіль знизив облікову ставку Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Опубліковано дослідження сплати податків мережами АЗС України Опубліковано дослідження сплати податків мережами АЗС України Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Долар і євро продовжують дорожчати у обмінниках Долар і євро продовжують дорожчати у обмінниках У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті