Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 22:36 | London, Apr 25 20:36 | New York, Apr 25 16:36
Shanghai, Apr 26 04:36 | Tokyo, Apr 26 05:36 | Sydney, Apr 26 07:36

Держборг України зростає другий місяць поспіль

Держборг України зростає другий місяць поспіль






Держборг України зростає другий місяць поспіль

Загалом з початку року державний борг України зріс на 471,37 млрд гривень або на 12,89 млрд доларів.




Держборг України продовжує зростати другий місяць поспіль. У квітні він виріс на 4,3 млрд доларів.Про це свідчать дані Міністерства фінансів у понеділок, 29 травня.

Зараз державний та гарантований державою борг України становить 4 544,87 млрд гривень або 124,28 млрд доларів.

Протягом квітня 2023 року сума державного та гарантованого державою боргу України збільшилась у гривневому еквіваленті на 159,92 млрд грн та у доларовому еквіваленті державний та гарантований державою борг збільшився на 4,37 млрд дол. США, – йдеться у повідомленні.

Загалом з початку року держборг зріс на 471,37 млрд гривень або на 12,89 млрд доларів.

У квітні держборг зріс здебільшого через те, що у квітні Україна отримала транш кредиту МВФ на 2,7 млрд дол. та 1,5 млрд євро макрофінансової допомоги від ЄС. Завдяки цьому Міжнародні резерви України за квітень зросли на 12,8% до 35,9 млрд доларів. Такий обсяг резервів рекордний за останні 11 років.

Нагадаємо, за підсумками березня сума боргу України зросла на 3,92 млрд доларів. А раніше два місяці поспіль держборг скорочувався.

Новини від Корреспондент.net в Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet

Держборг України зростає другий місяць поспіль


Новини Статті Аналітика
Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Офіційні курси долара і євро різко зросли Офіційні курси долара і євро різко зросли Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Toyota продала рекордні 10,3 млн автомобілів за рік Toyota продала рекордні 10,3 млн автомобілів за рік У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Нацбанк вдруге поспіль знизив облікову ставку Нацбанк вдруге поспіль знизив облікову ставку Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті