Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 19:03 | London, Apr 16 17:03 | New York, Apr 16 13:03
Shanghai, Apr 17 01:03 | Tokyo, Apr 17 02:03 | Sydney, Apr 17 04:03

Boeing створює підрозділ для розробки безпілотних таксі

Boeing створює підрозділ для розробки безпілотних таксі






Boeing створює підрозділ для розробки безпілотних таксі

Компанія створить підрозділ Boeing NeXt, що розроблятиме безпілотні літаючі таксі і міську інфраструктуру для подібного транспорту.




 
Американська корпорація Boeing використовуватиме технологію блокчейн при моніторингу безпілотних літальних апаратів, які в майбутньому будуть використовуватися для перевезення вантажів та інших комерційний цілей.
 
Як говориться в прес-релізі компанії, Boeing спільно з фірмою SparkCognigiton, що займається системами штучного інтелекту, розроблять блокчейн-платформу, яка буде здатна "відстежувати БПЛА в польоті, управляти повітряними коридорами і трасами", таким чином, гарантуючи безпечне транспортування.
 
Очікується, що ця технологія буде використовуватися в літальних апаратах наступного покоління, розробками якого зараз займається Boeing.
 
Крім того, Boeing створить підрозділ Boeing NeXt, що розроблятиме безпілотні літаючі таксі і міську інфраструктуру для подібного транспорту.
 
Раніше Boeing показала свій вантажний дрон, який може піднімати в повітря вантаж вагою понад 220 кілограмів.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet

Boeing створює підрозділ для розробки безпілотних таксі


Новини Статті Аналітика
Іспанська Windar продала частку в СП з російською Сєвєрсталлю Іспанська Windar продала частку в СП з російською Сєвєрсталлю Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Алюмінієвий гігант РФ може втратити третину експорту через санкції - ЗМІ Алюмінієвий гігант РФ може втратити третину експорту через санкції - ЗМІ Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Х може почати стягувати плату з нових користувачів Х може почати стягувати плату з нових користувачів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Долар прискорив зростання в обмінниках Долар прискорив зростання в обмінниках У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Нафтогаз назвав суму сплачених податків за перший квартал Нафтогаз назвав суму сплачених податків за перший квартал Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті