Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 01:49 | London, Apr 25 23:49 | New York, Apr 25 19:49
Shanghai, Apr 26 07:49 | Tokyo, Apr 26 08:49 | Sydney, Apr 26 10:49

Amazon на рік скасував комісію для українського бізнесу

Amazon на рік скасував комісію для українського бізнесу






Amazon на рік скасував комісію для українського бізнесу

Раніше реферальна комісія становила від 7% до 17% ціни, залежно від категорії. Найчастіше її розмір досягав 15%.




 
Найбільший онлайн-ритейлер Amazon скасував реферальну комісію для українських продавців-експортерів. З 6 вересня бізнес, який відправляє товари з України, звільняється терміном на рік від сплати відсотка із продажу, повідомляє Укрпошта у середу, 21 вересня.
 
"Кілька місяців тому Міністерство цифрової трансформації України, Укрпошта, маркетплейс-промоушн-агентство Disqover Agency та Startup Ukraine із спільною ініціативою звернулися до Amazon, щоб полегшити умови для українських продавців. Як результат, сьогодні є чудові новини: Аmazon скасовує реферальну комісію на цілий рік", – йдеться у повідомленні.
 
Уточнюється, що реферальна комісія становитиме до 0% на період 12 місяців для всіх українських продавців на Amazon у Європі і Великобританії.
 
А зазвичай Amazon стягує комісію з кожного продажу. Раніше реферальна комісія становила від 7% до 17% ціни, залежно від категорії. У більшості випадків її розмір досягав 15%, пояснюють в Укрпошті.
 
"Нові умови для наших підприємців на Amazon – наша спільна перемога на економічному фронті. Тепер українці зможуть просувати свої товари на світовий ринок на вигідніших умовах", – заявив голова Мінцифри Михайло Федоров.
 
Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський зазначив, що тепер українським продавцям потрібно буде сплатити лише ПДВ країни призначення, а цей процес на Amazon автоматизовано через систему Import-One-Stop-Solution (IOSS).
 
Раніше маркетплейси Joom, Wish, Shopify, Etsy та eBay на прохання Укрпошти скасували комісії для продавців з України.
 
Також Укрпошта стала першою поштою, яка відкрила офіційний магазин на Amazon.
 
Раніше повідомлялося, що Amazon розвиватиме в Україні хмарні технології. Мінцифра підписала з компанією меморандум про співпрацю, що має на меті пришвидшити цифрову трансформацію та впроваджувати інновації в Україні.
 
Новини від Корреспондент.net у Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet

Amazon на рік скасував комісію для українського бізнесу


Новини Статті Аналітика
Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Офіційні курси долара і євро різко зросли Офіційні курси долара і євро різко зросли Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Toyota продала рекордні 10,3 млн автомобілів за рік Toyota продала рекордні 10,3 млн автомобілів за рік У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Нацбанк вдруге поспіль знизив облікову ставку Нацбанк вдруге поспіль знизив облікову ставку Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті