Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 20:08 | London, Apr 23 18:08 | New York, Apr 23 14:08
Shanghai, Apr 24 02:08 | Tokyo, Apr 24 03:08 | Sydney, Apr 24 05:08

Акції компанії Дерипаски піднялися на 15%

Акції компанії Дерипаски піднялися на 15%
Рейтинг: 0
Голосів: 0






Акції компанії Дерипаски піднялися на 15%

У Мінфіні США видали ліцензію, згідно з якою операції з Русалом мають бути завершені до 23 жовтня поточного року. Раніше терміном завершення чи скасування угод було 5 червня.




 
Вартість акцій російської алюмінієвої компанії Русал бізнесмена Олега Дерипаски зросла на 15%, повідомляє Інтерфакс у понеділок, 23 квітня.
 
Зазначається, що цінні папери виробника алюмінію повернулися до зростання на Московській біржі після новини про те, що OFAC (структура американського Мінфіну, що відповідає за правозастосування у сфері санкцій) видав ліцензію, згідно з якою операції з Русалом мають бути завершені до 23 жовтня поточного року. Раніше терміном завершення чи скасування угод було 5 червня.
 
Окрім того, OFAC заявив, що США можуть зняти санкційні обмеження з Русала, якщо Олег Дерипаска відмовиться від контролю в компанії.
 
За словами міністра фінансів США Стивена Мнучина, Русал потрапив під санкції через Дерипаску, уряд США не збирався заважати працьовитим людям, які працюють на компанію.
 
Раніше повідомлялося, що акції Русала подешевшали до історичного мінімуму на тлі нових санкцій США. Олег Дерипаска втратив близько $2 млрд.
 
Санкції передбачають повну ізоляцію Русала від американської фінансової системи, у зв’язку із чим компанія оголосила про можливі технічні дефолти і попросила клієнтів платити в євро.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet.

Акції компанії Дерипаски піднялися на 15%


Новини Статті Аналітика
Нацбанк різко знизив офіційний курс долара Нацбанк різко знизив офіційний курс долара Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
У Швейцарії назвали суму заморожених активів Росії У Швейцарії назвали суму заморожених активів Росії Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Метінвест заявив про підвищення зарплати працівникам Метінвест заявив про підвищення зарплати працівникам Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Долар різко подешевшав в обмінниках Долар різко подешевшав в обмінниках У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Метінвест збільшив сплату податків до бюджету на 70% Метінвест збільшив сплату податків до бюджету на 70% Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті