Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 18:15 | London, Apr 19 16:15 | New York, Apr 19 12:15
Shanghai, Apr 20 00:15 | Tokyo, Apr 20 01:15 | Sydney, Apr 20 03:15

З початку листопада земля в регіонах України подешевшала

З початку листопада земля в регіонах України подешевшала
Рейтинг: 0
Голосів: 0




10 листопада 2010 в 13:30 - Роман Зайцев


З початку листопада земля в регіонах України подешевшала

З 1 по 8 листопада вартість землі під котеджну забудову в регіонах Україні знизилася в межах 0,11-0,5%. Так, з початку листопада вартість землі під котеджну забудову в Харківській області знизилася на 0,11%, або на 2 долари до 1 858 доларів/сотка.  



Про це йдеться в повідомленні консалтингової компанії SV Development.

Згідно з даними, ціни на земельні ділянки в Харківській області знизилися у всіх районах. "Найбільше зниження ціни у відсотковому вираженні зафіксоване у Дергачівському районі - на 0,11%, або на 2 долари до 1 823 доларів /сотка. У той же час зниження вартості на 2 долари також зафіксовано у Харківському районі", - наголошується в повідомленні.

З 1 по 8 листопада вартість землі під котеджну забудову в Одеській області знизилася на 0,26%, або на 17 доларів до 6 446 доларів/сотка.

"Ціни на земельні ділянки в Одеській області знизилися у всіх районах. Найбільше зниження ціни в грошовому вираженні зафіксоване в Овідіопольському районі - на 21 долар, або на 0,26% до 8 197 доларів/сотка", - відзначається у звіті.

Згідно з даними, водночас зниження ціни у 0,26% зафіксовано також у Комінтернівському та Білгород-Дністровському районах.

За звітний період вартість землі під котеджну забудову у Львівській області знизилася на 0,35%, або на 9 доларів до 2 530 доларів/сотка.

"Ціни на земельні ділянки у Львівській області знизилися у всіх районах. Найбільше зниження ціни у відсотковому та грошовому вираженнях зафіксовано у Пустомитівському районі, де воно склало 0,33%, або 10 доларів до 2 977 доларів / сотка", - йдеться в повідомленні.

З 1 по 8 листопада вартість землі під котеджну забудову в Дніпропетровській області знизилася на 0,5%, або на 13 доларів до 2 599 доларів / сотка.

Згідно з даними, ціни на земельні ділянки в Дніпропетровській області знизилися у всіх районах. Найбільше зниження ціни у відсотковому та грошовому вираженні зафіксоване у Дніпропетровському районі, де воно склало 0,5%, або 14 доларів до 2 761 доларів / сотка.

Як повідомлялося раніше, з 18 по 25 жовтня вартість землі під котеджну забудову в регіонах Україні знизилася в межах 0,11 - 0,81%.

земля, ціна, забудова, подешевшання

З початку листопада земля в регіонах України подешевшала


Новини Статті Аналітика
Метінвест запустив психологічний курс по взаємодії з ветеранами Метінвест запустив психологічний курс по взаємодії з ветеранами Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Ціна біткойна піднялась до 64 тисяч доларів Ціна біткойна піднялась до 64 тисяч доларів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Tesla відкликає майже 4 тисячі електромобілів Cybertruck Tesla відкликає майже 4 тисячі електромобілів Cybertruck Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Apple видалила низку додатків із AppStore у Китаї Apple видалила низку додатків із AppStore у Китаї У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Названо рейтинг банків України за кількістю відділень Названо рейтинг банків України за кількістю відділень Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті