Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 13:04 | London, Apr 20 11:04 | New York, Apr 20 07:04
Shanghai, Apr 20 19:04 | Tokyo, Apr 20 20:04 | Sydney, Apr 20 22:04

Янукович хоче ініціювати земельну реформу

Янукович хоче ініціювати земельну реформу




19 жовтня 2010 в 17:40 - Роман Зайцев


Янукович хоче ініціювати земельну реформу

Президент Віктор Янукович має намір найближчим часом ініціювати земельну реформу у країні. Про це він заявив у вівторок, 19 жовтня, виступаючи на засіданні Регіонального комітету з економічних реформ в Рівному.  



"Я буду ініціювати найближчим часом земельну реформу, яка має встановити прозорість продажу землі, справедливі ціни", - сказав президент.

Він підкреслив, що механізм ціноутворення на землю має бути ринковим.

Глава держави також висловився за доцільність проведення громадських слухань з питань земельної реформи, висловивши надію, що відповідна ініціатива також почне реалізовуватися вже найближчим часом.

Звертаючись до місцевої влади, Янукович наголосив на важливості організації в регіонах системи допомоги інвесторам, при якій вони могли б швидко проходити процедури реєстрації, купувати землю під будівництво та отримувати на відповідних ділянках всі необхідні комунікації.

"Ми з вами свідомо, крок за кроком, мусимо рухатися вперед, шляхом модернізації нашої країни", - сказав президент, особливо відзначивши в цьому контексті важливість ефективної боротьби з корупцією.

На переконання глави держави, мова йде про "купку чиновників, яка створила систему, що сьогодні принижує нашу країну і не дає їй розвиватися".

"З цим треба покінчити і на місцях, і в центрі", - резюмував Янукович.

Нагадаємо, раніше президент заявляв, що розраховує на ухвалення до кінця поточного року пакету законів, які врегулюють питання землекористування.

Як повідомлялося, МінАП пропонує створити новий державний орган - Фонд оптимізації сільськогосподарського землекористування.

Янукович хоче ініціювати земельну реформу


Новини Статті Аналітика
Янукович виключив можливість членства України в НАТО Янукович виключив можливість членства України в НАТО Агро-бізнес України чекає на інвестиції Агро-бізнес України чекає на інвестиції Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Президент України виключає можливість злиття Президент України виключає можливість злиття "Нафтогазу" і "Газпрому" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Аграрії просять Януковича ветувати мита на експорт зерна Аграрії просять Януковича ветувати мита на експорт зерна У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті