Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 13:14 | London, Apr 20 11:14 | New York, Apr 20 07:14
Shanghai, Apr 20 19:14 | Tokyo, Apr 20 20:14 | Sydney, Apr 20 22:14

Янукович хоче дозволити іноземцям купувати землю



7 квітня 2011 в 09:40 - Роман Зайцев


Янукович хоче дозволити іноземцям купувати землю

Ринок земель запроваджується у першу чергу для стимулювання розвитку виробництва. Про це заявив президент Віктор Янукович під час презентації "Інвестиційної реформи".



"Нинішній рік є важливим для прискорення земельної реформи. Згідно із програмою економічних реформ до кінця 2012 року, передбачається створити прозорий ринок земель сільськогосподарського призначення. Для цього буде створена єдина законодавча база", - наголосив глава держави.

Він також зауважив, що у першому півріччі 2011 року планується розглянути два основні закони у сфері регулювання земельних відносин: "Про державний земельний кадастр" та "Про ринок землі".

"Хочу наголосити, що ми запроваджуємо ринок земель для того, щоб стимулювати не спекуляції, а виробництво. І забезпечити рівні умови доступу до цього ринку вітчизняних та іноземних суб‘єктів господарювання для того, щоб земля була в найбільш ефективного господаря", - підкреслив Янукович.

"Всі кроки у цьому напрямку будуть здійснюватися в широкому діалозі з громадськістю і жодна фермерська родина, що працює на землі, не буде дискримінована. Це моя принципова позиція", - додав президент.

Янукович хоче дозволити іноземцям купувати землю


Новини Статті Аналітика
Янукович виключив можливість членства України в НАТО Янукович виключив можливість членства України в НАТО Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Агро-бізнес України чекає на інвестиції Агро-бізнес України чекає на інвестиції ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Президент України виключає можливість злиття Президент України виключає можливість злиття "Нафтогазу" і "Газпрому" Ахметов купив Київський центральний універмаг Ахметов купив Київський центральний універмаг Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Аграрії просять Януковича ветувати мита на експорт зерна Аграрії просять Януковича ветувати мита на експорт зерна Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті