Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 17:28 | London, Apr 25 15:28 | New York, Apr 25 11:28
Shanghai, Apr 25 23:28 | Tokyo, Apr 26 00:28 | Sydney, Apr 26 02:28

Вінницький аеропорт здали в оренду на 25 років

Вінницький аеропорт здали в оренду на 25 років
Рейтинг: 0
Голосів: 0




28 вересня 2010 в 09:45 - Роман Зайцев


Вінницький аеропорт здали в оренду на 25 років

ТОВ "Шанті", яке є дочірнім підприємством британської Shanti Capital Ltd, отримало право взяти в оренду аеропорт "Вінниця" на 25 років.  



Про це повідомляє агентство "УНІАН" із посиланням на прес-службу Shanti Capital Ltd.

За інформацією прес-служби, про намір взяти участь у конкурсі на оренду Вінницького аеропорту представник компанії Shanti Capital Ltd Сергій Іваненко заявив під час зустрічі з головою Вінницької обласної державної адміністрації Миколою Джигою в липні 2010 року.

Після низки переговорів, а також - за результатами конкурсу, дочірнє підприємство компанії - ТОВ "Шанті", отримало право взяти аеропорт в оренду на 25 років із першочерговим правом викупу в приватну власність за умови виконання інвестиційного договору.

За підсумками цього договору, крім переобладнання аеропорту - так званого створення невід‘ємних покращень інфраструктури комплексу аеропорту, Shanti Capital повинна виконати й низку соціальних зобов‘язань.

Одне з них уже почало реалізовуватися, зазначає прес-служба: з 2 по 6 вересня аеропорт Вінниця прийняв 8 чартерних авіарейсів із 2000 брацлавськими хасидами, які здійснили масове паломництво на могилу одного з духовних вождів хасидизму в Україні рабина Нахмана.

Надалі виконання хасидських рейсів буде регулярним - 1-2 рази на тиждень - Тель-Авів - Вінниця і назад під дві спеціальні закриті програми.

Також Shanti Capital надає користування аеропортом вінницькому туроператору "Укрвіза" для туристичних рейсів, що виконуються з Вінниці.

Тобто незабаром вінничанам і жителям навколишніх міст, щоб відправитися відпочивати за кордон, не доведеться для цього добиратися в київські аеропорти.

Друге зобов‘язання - введення у Вінницькому аеропорту послуг лоу-кост.

Крім того, за інформацією прес-служби Shanti Capital Ltd, планується створення на базі Вінницького аеропорту потужної логістичної структури для українських виробників харчової та алкогольної промисловості, з метою налагодити оперативний і вигідний експорт вітчизняної продукції.

Shanti Capital входить до Швейцарського інвестиційного консорціуму Martlet Air Group AG, зареєстрованого в кантоні Цюріх у Швейцарії з кредитним потенціалом у декілька сотень мільйонів євро.

Shanti Capital - інвестиційна компанія головна в інвестиційному й управлінському консорціумі, спеціально створеному для участі в інфраструктурних проектах в Україні.

Зокрема, Shanti Capital є інвестором і оператором проекту реконструкції комунальних аеропортів у Вінниці, Севастополі, Бердянську й Ужгороді.

Вінницький аеропорт здали в оренду на 25 років


Новини Статті Аналітика
Оренда квартир у Києві дешевшати не буде - експерти Оренда квартир у Києві дешевшати не буде - експерти Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Пасажиропотік в аеропорту Пасажиропотік в аеропорту "Бориспіль" збільшився на 26% Коломойський придбав ще одну авіакомпанію Коломойський придбав ще одну авіакомпанію ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Добудова другого транспортного Ан-225 Добудова другого транспортного Ан-225 "Мрія" обійдеться в 300 мільйонів доларів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Міноборони Росії замовило сім Ан-140 Міноборони Росії замовило сім Ан-140 Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Клюєв хоче забезпеити Україну вертольотами вітчизняного виробництва Клюєв хоче забезпеити Україну вертольотами вітчизняного виробництва Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті