Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 14:32 | London, Apr 23 12:32 | New York, Apr 23 08:32
Shanghai, Apr 23 20:32 | Tokyo, Apr 23 21:32 | Sydney, Apr 23 23:32

Верховна рада заборонила міняти цільове призначення рекреаційних земель

Верховна рада заборонила міняти цільове призначення рекреаційних земель




19 березня 2011 в 09:33 - Роман Зайцев


Верховна рада заборонила міняти цільове призначення рекреаційних земель

Верховна рада прийняла закон "Про мораторій на заміну цільового призначення окремих земельних ділянок рекреаційного призначення в містах та інших населених пунктах".



За дане рішення проголосували 295 з 395 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі, передає "Комерсант" з посиланням на "Українські новини".

Даним законом введений мораторій строком на п‘ять років на заміну цільового призначення окремих земельних ділянок рекреаційного призначення незалежно від форми власності в містах та інших населених пунктах, а саме: земельних ділянок зелених зон і зелених насаджень, а також земельних ділянок об‘єктів фізичної культури і спорту.

При цьому мораторій не поширюється на випадки, що виникають при реалізації проектів комплексної реконструкції застарілого житлового фонду, відчуження земельних ділянок у разі суспільної необхідності.

Мораторій також не поширюється на випадки, коли дозвіл на зміну призначення ділянки було отримано ще до вступу цього закону в силу.

Закон також забороняє руйнування об‘єктів благоустрою спортивного та дитячого інфраструктури та передбачає розширення земель рекреаційного призначення.

Верховна рада заборонила міняти цільове призначення рекреаційних земель


Новини Статті Аналітика
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Янукович ветував зміни до закону про фондовий ринок Янукович ветував зміни до закону про фондовий ринок Парламент скасував свідоцтва про реєстрацію підприємця Парламент скасував свідоцтва про реєстрацію підприємця ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Верховна рада хоче ввести маркування нафтопродуктiв Верховна рада хоче ввести маркування нафтопродуктiв Агро-бізнес України чекає на інвестиції Агро-бізнес України чекає на інвестиції Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Парламент дозволить держпідприємствам працювати в обхід тендерів Парламент дозволить держпідприємствам працювати в обхід тендерів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Рада вирішила розслідувати діяльність Рада вирішила розслідувати діяльність "Лівели" та інших пов’язаних із нею осіб Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті