Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 23:16 | London, Apr 25 21:16 | New York, Apr 25 17:16
Shanghai, Apr 26 05:16 | Tokyo, Apr 26 06:16 | Sydney, Apr 26 08:16

В Україні пропонують давати землю в оренду мінімум на 30 років

В Україні пропонують давати землю в оренду мінімум на 30 років
Рейтинг: 0
Голосів: 0




19 квітня 2011 в 08:00 - Роман Зайцев


В Україні пропонують давати землю в оренду мінімум на 30 років

В Україні пропонують надавати землі під індустріальні парки на строк не менше 30 років. Відповідний проект закону внесено до парламенту Владиславом Каськівим та низкою інших депутатів.



Землі надаватимуться як громадянам України, так і іноземцям.

При цьому керуюча компанія індустріального парку матиме право без додаткового погодження з орендодавцем передавати у суборенду учасникам індустріального парку надану їй із земель державної чи комунальної власності у довгострокову оренду земельну ділянку для облаштування і освоєння території  індустріального парку.


Як вказано в пояснювальній записці, завдання законопроекту: законодавчо закріпити поняття індустріального парку як однієї з форм залучення інвестицій у облаштування і освоєння земельних ділянок для здійснення промислової та іншої господарської діяльності.

В Україні пропонують давати землю в оренду мінімум на 30 років


Новини Статті Аналітика
Оренда квартир у Києві дешевшати не буде - експерти Оренда квартир у Києві дешевшати не буде - експерти 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті