Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 16:41 | London, Apr 20 14:41 | New York, Apr 20 10:41
Shanghai, Apr 20 22:41 | Tokyo, Apr 20 23:41 | Sydney, Apr 21 01:41

В Кабміні порахували, що після скасування мораторію зможуть продати 6 мільйонів га.

В Кабміні порахували, що після скасування мораторію зможуть продати 6 мільйонів га.




23 березня 2011 в 19:20 - Роман Зайцев


В Кабміні порахували, що після скасування мораторію зможуть продати 6 мільйонів га.

Після скасування мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення її пропозиція становитиме 6 мільйонів га.



Про це повідомив заступник голови Державного агентства земель Микола Калюжний, інформує УНІАН.

На його думку, відразу після відкриття ринку сільськогосподарської землі продати свої земельні паї захоче близько 1-1,5 мільйона громадян.

"У нас 6,5 мільйона громадян, які володіють земельними паями, з них вже у 1,2 мільйона громадян це право перейшло. Це або ті громадяни, які продали земельні паї в той час, коли можна було продавати сертифікати і державні акти, або ті, хто подарували або успадкували. Я думаю, що не менше такої ж кількості - 1-1,5 мільйона громадян викинуть відразу. А це близько 6 мільйонів га сільгоспземлі буде викинуто на ринок відразу", - сказав він.

Нагадаємо, що президент Віктор Янукович доручив відповідним органам впровадити ринок земель сільськогосподарського призначення вже в 2012 році.

За словами Януковича, основною перешкодою при впровадженні ринку земель сільськогосподарського призначення є відсутність відповідної законодавчої бази, зокрема, законів "Про ринок землі" та "Про Державний земельний кадастр".

Президент зазначив, що всі попередні спроби підготувати та довести до логічного завершення ці закони закінчувалися нічим.

Президент доручив, щоб до кінця першого півріччя були прийняті законопроекти "Про ринок земель" та "Державний земельний кадастр".

Він зазначив, що на законодавчому рівні необхідно не тільки визначити умови продажу земель, а й чітко виписати жорсткі умови і критерії, які створювали б перешкоди для їх неефективного використання, погіршення якості грунтів, зміни цільового призначення земельних ділянок, спекуляцій на ринку землі тощо.

Крім того, президент поставив завдання уряду створити систему дійового державного контролю над використанням і охороною земель.

В Кабміні порахували, що після скасування мораторію зможуть продати 6 мільйонів га.


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Сербія і Україна скасували візовий режим Сербія і Україна скасували візовий режим Парламент скасував свідоцтва про реєстрацію підприємця Парламент скасував свідоцтва про реєстрацію підприємця ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Агро-бізнес України чекає на інвестиції Агро-бізнес України чекає на інвестиції Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Україна скасувала квоти на експорт зернових Україна скасувала квоти на експорт зернових Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті