Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 05:00 | London, Apr 18 03:00 | New York, Apr 17 23:00
Shanghai, Apr 18 11:00 | Tokyo, Apr 18 12:00 | Sydney, Apr 18 14:00

Українців зобов’язали реєструвати договори оренди житла

Українців зобов’язали реєструвати договори оренди житла
Рейтинг: 0
Голосів: 0




1 жовтня 2010 в 12:00 - Роман Зайцев


Українців зобов’язали реєструвати договори оренди житла

З сьогоднішнього дня, 1 жовтня, набувають чинності зміни до Закону "Про державну реєстрацію майнових прав на нерухоме майно та їхніх обмежень", які зобов'язують реєструвати договори оренди житла у БТІ.  



Такі ж положення містяться і в наказі Міністерства юстиції України від 28 липня 2010 № 1692/5, який змінює порядок державної реєстрації прав власності на нерухоме майно, пише тижневик "Дзеркало тижня".

Згідно зі змінами, відтепер реєстратори бюро технічної інвентаризації (БТІ), поруч із реєстрацією права власності на нерухоме майно і на об‘єкти незавершеного будівництва, будуть здійснювати державну реєстрацію права користування (найму, оренди) нерухомістю.

Окрім того, термін проведення реєстрації права власності та інших речових прав у новій редакції Тимчасового положення про порядок держреєстрації прав власності на нерухоме майно скорочений із 30 до 14 календарних днів.

Також наказом встановлено чітку послідовність дій реєстратора бюро технічної інвентаризації щодо проведення державної реєстрації прав.

Ще уточнено і доповнено перелік правовстановлюючих документів, на підставі яких проводиться державна реєстрація речових прав на нерухоме майно, та документів, на підставі яких проводиться державна реєстрація права власності на об‘єкти незавершеного будівництва.

Українців зобов’язали реєструвати договори оренди житла


Новини Статті Аналітика
Оренда квартир у Києві дешевшати не буде - експерти Оренда квартир у Києві дешевшати не буде - експерти Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Янукович полегшив відкриття бізнесу Янукович полегшив відкриття бізнесу Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі "суспільних потреб" ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Держава хоче одноосібно грати з українцями в азартні ігри Держава хоче одноосібно грати з українцями в азартні ігри Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Парламент дозволив саджати за незаконне розголошення інсайдерської інформації Парламент дозволив саджати за незаконне розголошення інсайдерської інформації Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
В Україні пропонують давати землю в оренду мінімум на 30 років В Україні пропонують давати землю в оренду мінімум на 30 років Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті