Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 22:22 | London, Apr 25 20:22 | New York, Apr 25 16:22
Shanghai, Apr 26 04:22 | Tokyo, Apr 26 05:22 | Sydney, Apr 26 07:22

Українці цівляться нерухомістю Ізраїля

Українці цівляться нерухомістю Ізраїля




10 лютого 2011 в 13:35 - Ілона Чіркова


Українці цівляться нерухомістю Ізраїля

Опівночі 9 лютого 2011 набув чинності безвізовий режим між Україною та Ізраїлем, що призвело до помітного сплеску інтересу українських покупців до ізраїльської нерухомості.



Про це заявив генеральний директор інвестиційно-будівельної компанії "KRAVITZ INVEST" Валерій Кравіц.

Як повідомили в прес-службі компанії, інтерес до ізраїльської нерухомості з боку українських покупців різко зріс за півроку до вступу рішення про безвізовий режим в законну силу - в нашу компанію стали звертатися ріелторські компанії України та приватні інвестори.

Валерій Кравіц сказав, що також протягом кількох місяців вони спостерігають зміщення фокусу на ізраїльську нерухомість в новинах українських ЗМІ та запитах на підбір об‘єктів від агентств нерухомості України.

Він додав, що зараз відбувається рівно така ж ситуація, яка відбувалася в 2008 році, коли скасували візовий режим між Росією і Ізраїлем.

Однак, він зауважив, що є одна відмітна риса. Інтерес до ізраїльської нерухомості виявляють в основному московські інвестори - досить рідко наші ріелтори працюють із заявками з інших російських міст. Що стосується України, то до нас звертаються покупці й агентства не тільки з Києва, а й з Харкова, Луганська, Дніпропетровська.

За його словами, судячи з активності українських інвесторів, попит на ізраїльську нерухомість, безумовно, зросте.

Однак, на його погляд, сплеск попиту буде спостерігатися на 2-3 кімнатні квартири на березі моря вартістю близько $300 тис.: саме цей сегмент житла найбільш затребуваний у російських і українських покупців.

Оскільки ринок Ізраїлю відчуває брак 2-3 кімнатних квартир, і ця категорія житла є високоліквідною, він  може спрогнозувати ще більше збільшення дефіциту в цьому сегменті, а також зростання вартості таких квартир.

В. Кравіц вважає, що можна очікувати підвищення цін і на оренду квартир. Справа в тому, що в сезон спостерігається overbooking у всіх готелях Ізраїлю, тому туристи часто орендують апартаменти або будинок. У зв‘язку зі скасуванням віз між Україною та Ізраїлем число туристів різко збільшиться, а значить, збільшиться і попит на оренду.

Тому, на його погляд, зараз найкращий час для інвесторів: покупка нерухомості на березі моря може принести солідний прибуток від короткострокової оренди.

Українці цівляться нерухомістю Ізраїля


Новини Статті Аналітика
Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд вітчизняного ринку нерухомості в лютому Огляд вітчизняного ринку нерухомості в лютому
Київські недобудови виставлятимуть на аукціон Київські недобудови виставлятимуть на аукціон Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Огляд вітчизняного ринку нерухомості в січні Огляд вітчизняного ринку нерухомості в січні
У Німеччині хочуть призупинити дію візового режиму між ЄС і Україною на час Євро-2012 У Німеччині хочуть призупинити дію візового режиму між ЄС і Україною на час Євро-2012 Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Кредити на купівлю нового житла в Києві видають лише 15 банків Кредити на купівлю нового житла в Києві видають лише 15 банків Куди небезпечно інвестувати Куди небезпечно інвестувати ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
У Києві дешевшають квартири У Києві дешевшають квартири 10 порад щоб отримати іпотечний кредит 10 порад щоб отримати іпотечний кредит Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті