Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 03:17 | London, Apr 20 01:17 | New York, Apr 19 21:17
Shanghai, Apr 20 09:17 | Tokyo, Apr 20 10:17 | Sydney, Apr 20 12:17

Планується продаж плавучих готелів Києва

Планується продаж плавучих готелів Києва




29 листопада 2010 в 12:37 - Ілона Чіркова


Планується продаж плавучих готелів Києва

Власники дебаркадерів вирішили продати свої "плавучі" ресторани і готелі,оскільки  їх змусили залишити столичну набережну Дніпра.



На одному з популярних сайтів купівлі-продажу поруч з одягом, книгами, побутовою технікою на продаж був виставлений готель "Дніпровський".

Готель "Дебаркадер" 2001 року будівництва, 1200 м. кв, два поверхи. Як йдеться в оголошенні на сайті, у готелі розміщені 8 номерів люкс, 13 номерів напівлюкс та 2 номери - сауни, бар. У номерах є меблі, ТВ, кондиціонер. 500 000 дол.


Керуючий готелями Василь Олійник не тільки підтвердив цю інформацію, але й розповів, що крім "Дніпровського" планують виставити на продаж ще два плавучих готелі.

Василь Олійник повідомив, що думає продати ще" Фараон "і" Перлину Дніпра ". Також він додав,що  розуміє, що якщо готелі звідкись забрали, то це може повторитися. Їх стан відмінний, від перебуксовувань вони не постраждали. Та й зараз порядок в них підтримують.

А тим часом, "Перлина Дніпра", яку відбуксували до причалу неподалік від Міжнародного виставкового центру на Лівобережній, знову відкрилася.

Щоб повернути колишніх клієнтів, довелося знизити ціни - тепер найдорожчий люкс обійдеться в 1200 гривень замість 1700 гривень. Коли підшукають  місце, яке підходить, відкриється і "Фараон", сказав Олійник.

Як відомо, на набережній залишився тільки тільки один готель - "Баккара".

Планується продаж плавучих готелів Києва


Новини Статті Аналітика
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Нафтогаз" вперше продав ОВДП на 5 мільярдів приватному банку Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Укргазвидобування" продало на аукціоні 108,69 тисяч тонн скрапленого газу Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті