Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 02:24 | London, Apr 20 00:24 | New York, Apr 19 20:24
Shanghai, Apr 20 08:24 | Tokyo, Apr 20 09:24 | Sydney, Apr 20 11:24

Парламент вдосконалить процедуру отримання землі у власність



22 грудня 2010 в 08:47 - Роман Зайцев


Парламент вдосконалить процедуру отримання землі у власність

Верховна Рада має намір удосконалити процедуру посвідчення прав власності на землю. За прийняття в першому читанні законопроекту № 6422 Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення процедури посвідчення права власності на землю проголосували 239 депутатів при мінімально необхідних 226.



Зокрема, парламент має намір встановити відповідальність за порушення посадовими особами терміну видачі державного акта на право власності на земельну ділянку штраф від 20 до 50 (340-850 гривень) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Водночас якщо таке порушення повториться протягом року, то Рада пропонує штраф від 50 до 200 (850-3 400 гривень) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також парламент пропонує у разі, якщо земельну ділянку отримують у спадок кілька спадкоємців і всі вони отримують свідоцтво про право на спадщину, видавати до кожного такого свідоцтва державний акт на землю і врегулювати ряд інших питань з державними актами.

Відповідні зміни Рада має намір внести до Земельного кодексу, Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Закон набирає чинності з дня його опублікування.

Як повідомлялося раніше, цей законопроект на розгляд Ради подав Кабінет Міністрів.

Нагадаємо, 5 серпня 2010 року Президент України Віктор Янукович підписав закон Про внесення змін до статті 20 закону України Про оренду землі і Про внесення змін до статті 208 Земельного кодексу України.

Закон встановлює більш короткий  термін реєстрації договорів оренди земельних ділянок.

Парламент вдосконалить процедуру отримання землі у власність


Новини Статті Аналітика
Депутати схвалили антирейдерський законопроект Депутати схвалили антирейдерський законопроект Верховна Рада хоче ввести кримінальну відповідальність за маніпуляції на фондовому ринку Верховна Рада хоче ввести кримінальну відповідальність за маніпуляції на фондовому ринку Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Верховна рада обклала митом експорт зерна Верховна рада обклала митом експорт зерна Агро-бізнес України чекає на інвестиції Агро-бізнес України чекає на інвестиції ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ВР ухвалила у другому читанні та в цілому проект Повітряного кодексу ВР ухвалила у другому читанні та в цілому проект Повітряного кодексу Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Депутати заборонили інтерактивні клуби Депутати заборонили інтерактивні клуби Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Верховна рада розгляне сьогодні введення мит на експорт зерна Верховна рада розгляне сьогодні введення мит на експорт зерна Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті