Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 21:11 | London, Apr 25 19:11 | New York, Apr 25 15:11
Shanghai, Apr 26 03:11 | Tokyo, Apr 26 04:11 | Sydney, Apr 26 06:11

Оренду житла не обов’язково реєструвати в БТІ

Оренду житла не обов’язково реєструвати в БТІ




21 жовтня 2010 в 11:20 - Роман Зайцев


Оренду житла не обов’язково реєструвати в БТІ

Обов'язковість державної реєстрації найму або оренди, не поширюються на оренду житла.  



Про це йдеться в рекомендаціях Міністерства юстиції для нотаріусів і Бюро технічної інвентаризації (БТІ) щодо державної реєстрації права найму чи оренди нерухомого майна.

Про це повідомили у прес-службі міністерства, передає УНІАН .

Згідно з повідомленням, міністр юстиції Олександр Лавринович підписав наказ про затвердження Методичних рекомендацій щодо державної реєстрації права користування будівлею або іншими капітальними спорудами, їх окремими частинами.

Рекомендації видані на численні запити БТІ, нотаріусів та громадян у зв‘язку із змінами в законодавстві в частині державної реєстрації прав на нерухомість.

У Мін‘юсті пояснили, що з огляду на загальні принципи регулювання відносин найму, які визначені Цивільним кодексом України, а також виходячи з положень цього закону, норми щодо обов‘язковості держреєстрації права користування (найму, оренди) стосуються тільки будівель або інших капітальних споруд, їх окремих частин.

У рекомендаціях надано роз‘яснення щодо державної реєстрації права користування (найму, оренди) будівлею або іншими капітальними спорудами, їх окремими частинами, а також пояснюється поширення норм закону.

Оренду житла не обов’язково реєструвати в БТІ


Новини Статті Аналітика
Оренда квартир у Києві дешевшати не буде - експерти Оренда квартир у Києві дешевшати не буде - експерти Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд змінює порядок реєстрації безробітних Уряд змінює порядок реєстрації безробітних Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі "суспільних потреб" ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Янукович полегшив відкриття бізнесу Янукович полегшив відкриття бізнесу Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Держава хоче одноосібно грати з українцями в азартні ігри Держава хоче одноосібно грати з українцями в азартні ігри Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Парламент дозволив саджати за незаконне розголошення інсайдерської інформації Парламент дозволив саджати за незаконне розголошення інсайдерської інформації Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті