Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 01:11 | London, Apr 25 23:11 | New York, Apr 25 19:11
Shanghai, Apr 26 07:11 | Tokyo, Apr 26 08:11 | Sydney, Apr 26 10:11

Мери міст України не хочуть ділитися землею з держадміністраціями

Мери міст України не хочуть ділитися землею з держадміністраціями




3 лютого 2011 в 08:32 - Ілона Чіркова


Мери міст України не хочуть ділитися землею з держадміністраціями

Учасники засідання Асоціації міст України мають намір звернутися до віце-прем'єр-міністра України - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Віктору Тихонову.



Звернення планується з проханням посприяти тому, щоб в управлінні місцевих органів влади залишалося питання управління землею. Про це в інтерв‘ю журналістам повідомив мер Миколаєва Володимир Чайка.

Чайка відзначив, що відповідно до законів, які були раніше, не може бути так, щоб органи місцевого самоврядування залишилися без впливу на всі питання, пов‘язані із землею.

Також він додав, що основні напрямки (джерела) надходжень до бюджету - це земля і комунальна власність.

За його словами, ця пропозиція була розглянута на засіданні Асоціації міст України, а раніше була розглянута низкою парламентських комітетів, серед яких і Комітет з питань аграрної політики та земельних реформ.

Мери міст України не хочуть ділитися землею з держадміністраціями


Новини Статті Аналітика
Азаров хоче збільшити орендну плату за землю Азаров хоче збільшити орендну плату за землю Агро-бізнес України чекає на інвестиції Агро-бізнес України чекає на інвестиції Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
В Україні пропонують давати землю в оренду мінімум на 30 років В Україні пропонують давати землю в оренду мінімум на 30 років Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Янукович дозволив роздавати кримську землю безкоштовно Янукович дозволив роздавати кримську землю безкоштовно Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Янукович хоче дозволити іноземцям купувати землю Янукович хоче дозволити іноземцям купувати землю Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Після зняття мораторію ціни на землю можуть виявитися нижчими за нормативн Після зняття мораторію ціни на землю можуть виявитися нижчими за нормативн У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті