Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 16:12 | London, Apr 18 14:12 | New York, Apr 18 10:12
Shanghai, Apr 18 22:12 | Tokyo, Apr 18 23:12 | Sydney, Apr 19 01:12

Китай посилює заходи обмеження цін на нерухомість

Китай посилює заходи обмеження цін на нерухомість




27 січня 2011 в 09:44 - Христина


Китай посилює заходи обмеження цін на нерухомість

Китай оголосив про нові заходи обмеження цін на нерухомість, в тому числі про підвищення початкових платежів з заставних для покупців других будинків, але не згадав про очікуваний податок на нерухомість.



Згідно з повідомленням державної радіостанції, місцеві уряди повинні встановити орієнтири для контролю за цінами на нерухомість у відповідності з місцевими рівнями доходу і опублікувати ці орієнтири в першому кварталі.

Побоювання в посилення заходів, зокрема введення податку на нерухомість, негативно впливають на китайський фондовий ринок, який за останні 10 тижнів впав приблизно на 15 відсотків.

З кінця 2009 року Китай уже вводив контролюючі заходи, включаючи підвищення початкових внесків і ставок по іпотеці, щоб охолодити ринок нерухомості.

Банки будуть вимагати від покупців других будинків початковий внесок у розмірі не менше 60 відсотків замість 50 відсотків, як було раніше.
 

Китай посилює заходи обмеження цін на нерухомість


Новини Статті Аналітика
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд вітчизняного ринку нерухомості в лютому Огляд вітчизняного ринку нерухомості в лютому
Янукович ветував зміни до закону про фондовий ринок Янукович ветував зміни до закону про фондовий ринок Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Nasdaq і ICE відмовилися від придбання NYSE Nasdaq і ICE відмовилися від придбання NYSE Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті