Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 15:54 | London, Apr 24 13:54 | New York, Apr 24 09:54
Shanghai, Apr 24 21:54 | Tokyo, Apr 24 22:54 | Sydney, Apr 25 00:54

Київ здав здав в оренду офісний центр Білоруській EPAM Systems

Київ здав здав в оренду офісний центр Білоруській EPAM Systems
Каталог статейЗа матеріалами: http://terminal.interfax.kiev.ua/
Рейтинг: 0
Голосів: 0




8 лютого 2011 в 13:46 - Ілона Чіркова


Київ здав здав в оренду офісний центр Білоруській EPAM Systems

Білоруська EPAM Systems орендувала в Києві офісний центр "Пори року" площею близько 8 тис. кв. м.



"Нерухомість столиці" ("НЕСТ", Київ) здало в оренду компанії EPAM Systems (Білорусь), що займається розробкою програмного забезпечення, офісний центр "Пори року" загальною площею 7,8 тис. кв. м, розташований у Києві по вул. Кудряшова, 14Б, повідомляється в прес-релізі компанії.

Прес-служба начальника відділу комерційної нерухомості компанії "НЕСТ" Іллю Величко цитує те, що відповідна угода щодо передачі в оренду офісного центру "Пори року" загальною площею 7840 кв. м була укладена в кінці 2010 року і є найбільшою із заявлених у минулому році угод.

Як повідомляється в прес-релізі з посиланням на генерального директора EPAM Systems Ольгу Чеботар, компанія минулого тижня вже приступила до роботи в ОЦ "Порах року".

О. Чеботар сказала, що у зв‘язку з динамічним розвитком компанії вони шукали сучасний бізнес-центр в центральному районі Києва з гарною інфраструктурою. "Пори року" задовольнив практично всі їхні вимоги. У даний момент це найбільший офіс компанії в Україні.

"Пори року" - новий восьмиповерховий офісний центр класу "В", розташований в Солом‘янському районі Києва по ул.Кудряшова, 14Б. Офісний центр має підземний паркінг на 100 машиномісць і наземний паркінг на 30 машиномісць.

У повідомленні також відзначається, що угода по здачі в оренду ОЦ "Пори року" проходила за участю компанії Collіers Іnternatіonal.

EPAM Systems - один з розробників програмного забезпечення на замовлення, заснований в 1993 році. Компанія об‘єднує 29 офісів в дев‘яти країнах світу і 21 центр розробок в країнах СНД. Штат компанії - понад 4,5 тис. фахівців.

"НЕСТ" працює на ринку нерухомості з 1997 року. Основний напрямок діяльності - девелопмент і управління об‘єктами нерухомості, будівництво, реконструкція, агентські послуги на ринку житлової і комерційної нерухомості.

Проектний портфель компанії "НЕСТ" включає бізнес-центр "Ренесанс", БЦ "НЕСТ"; БЦ "Айсберг", а також житлові комплекси "Пори року", "Смарагдовий", "Покровський посад" і багатофункціональний комплекс по вул. Златоустівській у Києві.

Київ здав здав в оренду офісний центр Білоруській EPAM Systems


Новини Статті Аналітика
Оренда квартир у Києві дешевшати не буде - експерти Оренда квартир у Києві дешевшати не буде - експерти Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд вітчизняного ринку нерухомості в лютому Огляд вітчизняного ринку нерухомості в лютому
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Огляд вітчизняного ринку нерухомості в січні Огляд вітчизняного ринку нерухомості в січні
Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Куди небезпечно інвестувати Куди небезпечно інвестувати Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті