Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 12:57 | London, Mar 19 10:57 | New York, Mar 19 06:57
Shanghai, Mar 19 18:57 | Tokyo, Mar 19 19:57 | Sydney, Mar 19 21:57

Інвестори вкладуть майже третину мільярда в чорнобильські землі



6 квітня 2011 в 08:00 - Роман Зайцев


Інвестори вкладуть майже третину мільярда в чорнобильські землі

У Київській області інвестори відродять 50 тис. сільськогосподарських угідь Іванківського і Поліського районів, які через катастрофу на Чорнобильській АЕС не оброблялися понад 20 років.



Відповідний пакет документів сьогодні було представлено громадам зазначених районів на нараді за участю голови Київської облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка.

За словами губернатора, керівництву області вдалося знайти інвесторів, які погодилися вкласти чималі кошти у відродження рослинництва і тваринництва.

"За цю роботу погодилися взятися, склавши відповідний бізнес-план, група приватних інвесторів і банк Ренесанс-капітал, які порівну розподілили між собою приблизно понад 300-мільйонних капіталовкладень, які протягом найближчих трьох років планується залучити в розвиток Іванківського і Поліського районів"
, - сказав чиновник.

За його словами, за останній місяць провели радіологічний контроль земель, який не виявив жодних відхилень від норми.

"Усе, що пропонується, усе це буде екологічно чисті виробництва і продукція, які ніякої загрози для здоров‘я людей не матимуть", - додав Присяжнюк.

Губернатор також не відкидає, що на рік, або на два інвесторам буде надано податкові пільги.

"Я теж не збираюся працювати рік або два, тому я збираюся цей проект довести до кінця", - наголосив глава Київської області.

Також повідомляється, що вже закуплено іноземну техніку рекультивації, яка, починаючи з травня, розпочне роботу, в результаті чого вже восени планується засіяти приблизно 15 тисяч гектарів озимих.

Крім того, в бізнес-плані передбачено створення спеціальних центрів з підготовки власних фахівців, а також будівництво м‘ясопереробного комплексу, свинокомплексу на 1400 свиноматок, створення поголів‘я великої рогатої худоби, будівництво комбікормового заводу з елеватором і картоплесховища.

У повідомленні зазначається, що учасники бізнес-проекту ведуть переговори з представниками компанії зі Швеції про будівництво підприємства, яке б займалося переробкою плодів, ягід і грибів, які ростуть у вказаних районах.

Нагадаємо, 29 березня в Європейському банку реконструкції і розвитку заявили, що вони готові виделіть125 млн євро на проекти з безпеки на Чорнобильській АЕС.

Інвестори вкладуть майже третину мільярда в чорнобильські землі


Новини Статті Аналітика
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд європейських ринків за 14.03.2011. Події в Японії визначають характер торгів в Європі Огляд європейських ринків за 14.03.2011. Події в Японії визначають характер торгів в Європі
Інвестори втрачають інтерес до СНД Інвестори втрачають інтерес до СНД Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Янукович обіцяє Янукович обіцяє "сприятливі умови" для інвесторів Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Голландські інвестори повернуться до кораблебудівної галузі України після поліпшення інвестиційного клімату Голландські інвестори повернуться до кораблебудівної галузі України після поліпшення інвестиційного клімату Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
85% інвесторів очікують дефолту Греції 85% інвесторів очікують дефолту Греції Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх - це отримання того, що Ви хочете отримати. Щастя - це бажання мати те, чим Ви володієте.

Дейл Карнегі
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті