Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 16:22 | London, Apr 18 14:22 | New York, Apr 18 10:22
Shanghai, Apr 18 22:22 | Tokyo, Apr 18 23:22 | Sydney, Apr 19 01:22

Іноземці не зможуть купувати землю в Україні

Іноземці не зможуть купувати землю в Україні
Рейтинг: 0
Голосів: 0




25 січня 2011 в 15:03 - Роман Зайцев


Іноземці не зможуть купувати землю в Україні

Іноземні громадяни, особи без громадянства, підприємства, засновані за участі іноземних фізичних і юридичних осіб, іноземні юридичні особи і іноземні держави не можуть купувати у власність землі сільськогосподарського призначення.



Про це йдеться у проекті закону "Про ринок земель", опублікованому на сайті Державного агентства земельних ресурсів України, передає УНІАН.

Документом передбачається, що земельні ділянки сільгосппризначення, придбані у власність даними особами, підлягають відчуженню впродовж одного року з дати придбання.

Якщо дані земельні ділянки не були відчужені впродовж одного року, вони підлягають примусовому відчуженню на земельних торгах.

Згідно з документом, землі сільгосппризначення можуть купувати лише громадяни України, юридичні особи, засновані згідно із законодавством України, держава в особі спеціалізованої установи або територіальні громади в особі відповідних органів місцевого самоврядування.

Законопроект "Про ринок земель" планується прийняти у Верховній раді у першому кварталі 2011 року.

Відміна мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення передбачається з ухваленням законів "Про державний земельний кадастр" і "Про ринок земель".

Іноземці не зможуть купувати землю в Україні


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Азаров доручив міністерствам забезпечити АПК добривами Азаров доручив міністерствам забезпечити АПК добривами Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія і Україна одночасно знімуть обмеження на експорт зерна Росія і Україна одночасно знімуть обмеження на експорт зерна Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті