Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 08:02 | London, Apr 19 06:02 | New York, Apr 19 02:02
Shanghai, Apr 19 14:02 | Tokyo, Apr 19 15:02 | Sydney, Apr 19 17:02

Гонконг посилить контроль над ринком житлової нерухомості



19 листопада 2010 в 13:15 - Христина


Гонконг посилить контроль над ринком житлової нерухомості

Уряд Гонконгу може оголосити додаткові заходи щодо посилення контролю над ринком житлової нерухомості, повідомили місцеві ЗМІ в п'ятницю, спровокувавши зниження котирувань забудовників на фондовому ринку.  



Уряд може опублікувати доповідь вже сьогодні, через день після того, як Міжнародний валютний фонд закликав Гонконг остудити гарячі голови спекулянтів на ринку нерухомості, повідомив Hong Kong Economic Journal з посиланням на неназвані джерела.

Повідомлення в ЗМІ не розповідає подробиць можливих заходів, але ряд аналітиків вважають, що уряд може підняти держмито на продаж житла.

Субіндекс компаній-забудовників на фондовому ринку Гонконгу опустився на 1,34 відсотка за підсумками сьогоднішніх торгів, тоді як середній індекс Гонконгської біржі закрився зниженням на 0,13 відсотка.

Ціни на житло зросли приблизно на 50 відсотків з початку минулого року через активну купівлю з боку жителів материкового Китаю і низьких іпотечних ставок в Гонконзі, де політика регуляторів залежить від монетарної політики США у зв‘язку з прив‘язкою гонконгського долара до американського.
 

Гонконг посилить контроль над ринком житлової нерухомості


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Огляд вітчизняного ринку нерухомості в лютому Огляд вітчизняного ринку нерухомості в лютому
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті