Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 14:14 | London, Apr 19 12:14 | New York, Apr 19 08:14
Shanghai, Apr 19 20:14 | Tokyo, Apr 19 21:14 | Sydney, Apr 19 23:14

Ахметов отримав 2 ділянки під забудову в Києві

Ахметов отримав 2 ділянки під забудову в Києві




4 листопада 2010 в 17:20 - Роман Зайцев


Ахметов отримав 2 ділянки під забудову в Києві

Київська міська рада на засіданні в четвер передала в оренду ТОВ "Андріївський Плаза" земельну ділянку по Андріївському узвозу, 10-Б.  



Цільове призначення землі - під будівництво, експлуатацію та обслуговування торговельно-офісного комплексу з вбудовано-прибудованими приміщеннями та підземним паркінгом.

Ділянка площею 0,03 га видана в оренду на 15 років.

ТОВ "Андріївський Плаза" належить "ЕСТА Холдингу", що входить до групи "СКМ" Рината Ахметова і має намір побудувати на місці колишньої швейної фабрики "Юність" по вул. Фролівській торгово-офісний центр під робочою назвою "Андріївський Плаза".

Проект комплексу загальною площею 70 тис. кв. м був розроблений французьким архітектором Ентоні Бешу (Anthony Bechu) і ТОВ "Цілина" під керівництвом нинішнього головного архітектора Києва Сергія Целовальника.

Архітектурна концепція об’єкта представлена різноповерховими будівлями з перепадом висот від 3-4 поверхів в точці, наближеній до Андріївського узвозу, до 6 поверхів на місці колишнього головного будівлі фабрики "Юність".

Передбачається, що інвестиції в будівництво складуть 4100 млн дол власних коштів "ЕСТА Холдингу".

Раніше, 14 липня 2005 року, Київрада передала у п’ятирічну оренду ТОВ "Андріївський Плаза" для реалізації проекту 0,98 га по вул. Фролівська, 9-11. Пізніше, 8 липня 2010 року, термін оренди був збільшений до 25 років.

Крім того, Київрада сьогодні виділила ТОВ "Комплекс Жовтневий 40", також підконтрольній "ЕСТА Холдингу", ділянку по проспекту 40-річчя Жовтня, 8, на території колишнього Київського пивзаводу № 1 біля Московської площі. Землю виділено під будівництво, обслуговування і ремонт об’єктів транспортної інфраструктури.

Як відомо, "ЕСТА Холдинг" має намір на зазначеній території площею більш ніж 3 га побудувати багатофункціональний комплекс, що включає в себе офісні, торгові і громадські зони.

Вартість проекту оцінюється в більш ніж 500 млн дол

Зокрема, передбачається будівництво п’яти офісних будівель висотністю від 21 до 28 поверхів і 13-поверхового готелю рівня "3 зірки" на 88 апартаментів. Загальна площа об’єктів нерухомості має перевищити 950 тис. кв. м.

Ахметов отримав 2 ділянки під забудову в Києві


Новини Статті Аналітика
Київські недобудови виставлятимуть на аукціон Київські недобудови виставлятимуть на аукціон Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд вітчизняного ринку нерухомості в лютому Огляд вітчизняного ринку нерухомості в лютому
Кредити на купівлю нового житла в Києві видають лише 15 банків Кредити на купівлю нового житла в Києві видають лише 15 банків Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Огляд вітчизняного ринку нерухомості в січні Огляд вітчизняного ринку нерухомості в січні
У Києві дешевшають квартири У Києві дешевшають квартири Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Кабмін хоче оподатковувати реєстрацію прав на нерухомість Кабмін хоче оподатковувати реєстрацію прав на нерухомість Куди небезпечно інвестувати Куди небезпечно інвестувати ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Азаров заявив, що продаж сільгоспземель буде передбачати певні обмеження Азаров заявив, що продаж сільгоспземель буде передбачати певні обмеження 10 порад щоб отримати іпотечний кредит 10 порад щоб отримати іпотечний кредит Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті