Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 01:06 | London, Apr 19 23:06 | New York, Apr 19 19:06
Shanghai, Apr 20 07:06 | Tokyo, Apr 20 08:06 | Sydney, Apr 20 10:06

Агентство із земельних ресурсів пропонує продавати в одні руки не більше 2 тис. гектарів

Агентство із земельних ресурсів пропонує продавати в одні руки не більше 2 тис. гектарів




28 березня 2011 в 13:40 - Роман Зайцев


Агентство із земельних ресурсів пропонує продавати в одні руки не більше 2 тис. гектарів

Державне агентство із земельних ресурсів пропонує обмежити продаж ділянок сільськогосподарського призначення розміром 0,9-2,1 тис. гектарів на одну людину.



Про це ідеться у допрацьованій редакції законопроекту "Про ринок земель", повідомляє агентство "УНІАН".

Згідно з документом, земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної або комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва можуть продаватися громадянам України в розмірах, що не перевищують граничну максимальну загальну площу земельних ділянок у приватній власності однієї людини для ведення товарного сільгоспвиробництва у відповідному природно-сільськогосподарському регіоні.

Пропонується встановити максимальну загальну площу земельних ділянок у приватній власності однієї людини для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у Поліссі - у розмірі 1,5 тис. га, у лісостепу - 1,750 тис. га, у степу (посушлива, суха) - 2,1 тис. га, у карпатській гірській області - 900 га, у кримській гірській області - 1,1 тис. га.

Законопроектом передбачається заборонити державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно, якщо вона призведе до перевищення граничної максимальної загальної площі земельних ділянок у приватній власності однієї людини (окрім успадковування земельних ділянок).

Як повідомлялося, раніше планувати ввести обмеження на придбання землі в одні руки в розмірі від 300-400 га до 2-3 тис. га залежно від агрокліматичної зони.

Агентство із земельних ресурсів пропонує продавати в одні руки не більше 2 тис. гектарів


Новини Статті Аналітика
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Нафтогаз" вперше продав ОВДП на 5 мільярдів приватному банку Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі "суспільних потреб" I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Укргазвидобування" продало на аукціоні 108,69 тисяч тонн скрапленого газу Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті