Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 11:03 | London, Apr 23 09:03 | New York, Apr 23 05:03
Shanghai, Apr 23 17:03 | Tokyo, Apr 23 18:03 | Sydney, Apr 23 20:03

Світовий Банк надасть позику Латвії у розмірі 100 млн. євро



22 лютого 2011 в 13:24 - Христина


Світовий Банк надасть позику Латвії у розмірі 100 млн. євро

У рамках програми міжнародної позики Латвія в 2011 році планує залучати кошти тільки у Світового банку. Транш СБ складе 100 млн. євро, повідомило агентство BNS з посиланням на прес-службу Держкаси.



Згідно з програмою міжнародної позики, Латвія до кінця 2011 року відповідно до графіка має можливість позичити 600 млн. євро у МВФ, 200 млн. у Єврокомісії, 100 млн. у Світового банку і ще 1,3 млрд. - за угодою з північними країнами.

Проте на даний момент країна планує в 2011 році скористатися допомогою СБ. Цього року Латвії ще не потрібно здійснювати виплату основної суми міжнародної позики, а процентні платежі прогнозуються в розмірі приблизно 95 млн. латів (133,5 млн. євро).

В кінці 2008 року Латвія домовилася з пулом міжнародних кредиторів про виділення позики в розмірі 7,5 млрд. євро, головним чином на покриття бюджетного дефіциту і стабілізацію банківського сектору. До теперішнього часу країна отримала 3,064 млрд. латів, з яких витрачено 2,407 млрд. (4,31 млрд. і 3,38 млрд. євро відповідно).

Раніше прем‘єр-міністр Латвії Валдіс Домбровскіс заявив, що в зв’язку з поліпшенням економічної ситуації країна утримається від використання міжнародної фінансової допомоги в повному обсязі.
 

Світовий Банк надасть позику Латвії у розмірі 100 млн. євро


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ 10 цікавих фактів про борги 10 цікавих фактів про борги ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Кабмін дозволив Кабмін дозволив "Укренерго" позичити 175 мільйонів Інвестиції в готельний сектор Бразилії Інвестиції в готельний сектор Бразилії I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті