Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 03:30 | London, Apr 24 01:30 | New York, Apr 23 21:30
Shanghai, Apr 24 09:30 | Tokyo, Apr 24 10:30 | Sydney, Apr 24 12:30

МВФ в черговий раз перевірить Україну

МВФ в черговий раз перевірить Україну
Рейтинг: 0
Голосів: 0




26 січня 2011 в 07:16 - Роман Зайцев


МВФ в черговий раз перевірить Україну

Місія Міжнародного валютного фонду відвідає Україну на початку лютого для зустрічей із владою та проведення переговорів щодо другого перегляду програми співпраці.



Про це ідеться в заяві постійного представника МВФ в Україні Макса Альєра. якого цитує прес-служба Фонду.

"У період з 1 по 11 лютого Україну відвідає місія МВФ під керівництвом Таноса Арванітіса з метою проведення дискусій щодо другого перегляду виконання програми в рамках угоди stand-by", - повідомив він.

Як повідомлялося, 28 липня 2010 року рада директорів МВФ прийняла рішення про виділення Україні кредиту на загальну суму 10 SDR (близько 15,6 млрд. доларів) протягом 2,5 років у рамках нової програми stand-by.

Тоді ж Київ отримав перший транш у розмірі 1,25 млрд. SDR.

У середині листопада 2010 року місія МВФ схвалила перший перегляд програми співпраці фонду з Україною, результатом чого стало виділення Україні траншу в розмірі 1 SDR.

МВФ в черговий раз перевірить Україну


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ на шляху до реформування МВФ на шляху до реформування Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті