Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 11:34 | London, Apr 16 09:34 | New York, Apr 16 05:34
Shanghai, Apr 16 17:34 | Tokyo, Apr 16 18:34 | Sydney, Apr 16 20:34

Київ позичить більше мільярда гривень на метрополітен

Київ позичить більше мільярда гривень на метрополітен




11 січня 2011 в 14:19 - Роман Зайцев


Київ позичить більше мільярда гривень на метрополітен

На розвиток столичного метро 2011 року планується залучити 1 млрд. 182,5 млн. гривень кредитних коштів, в тому числі кредит Європейського банку реконструкції та розвитку, а також кошти лізингу.



Про це ідеться в Програмі соціально-економічного розвитку Києва на 2011 рік та бюджеті столиці на поточний рік, повідомляє агентство "УНІАН".

Безпосередньо з міського бюджету на розбудову метро в Києві передбачено 34,7 млн. гривень.

Здебільшого кошти кредиту та лізингу будуть освоєні на придбання нового рухомого складу метрополітену - майже 661 млн. гривень, та ще 44 млн. гриввень - на модернізацію вагонів.

Крім того, 478 млн. гривень кредитних коштів та 15 млн. гривень з бюджету Києва передбачено використати на будівництво ділянки метрополітену Куренівсько-Червоноармійської лінії від ст. "Либідська" до ст. "Виставковий центр" (має бути здана в експлуатацію в цьому році).

Водночас у міському бюджеті цього року закладено 8,9 млн. гривень на будівництво ділянки метро від ст. "Глибочицька" до ст. "Райдужна" з відгалуженням у бік житлового масиву Вигурівщина-Троєщина, а також 3 млн. гривень на проектні роботи ділянки метро Куренівсько-Червоноармійської лінії від ст. "Виставковий центр" до Одеської площі (має бути здана в експлуатацію до кінця 2014 року).

Кошторисна вартість всього проекту складає близько 2,5 млрд. гривень.

Крім того, бюджетні кошти столиця виділила на хімічне закріплення ґрунтів на окремих ділянках Сирецько-Печерської та Куренівсько-Червоноармійської ліній метрополітену - 4 млн. гривень.

Фінансування в обсязі 1,8 млн. гривень в бюджеті Києва на 2011 рік передбачено на впровадження автоматизованої системи проходу пасажирів у метрополітен; 500 тис. гривень планується витратити на оснащення ескалаторних комплексів станцій метро системами автоматичного пожежогасіння (в рамках підготовки до Євро-2012) та ще 500 тис. гривень - на реконструкцію існуючих систем автоматичної пожежної сигналізації на об'єктах метрополітену (також в рамках підготовки до Євро).

Окремо в міському буджеті передбачено 1 млн. гривень на проектні роботи із впровадження системи відеонагляду та створення Центру відеомоніторингу в метро (кошторисна вартість всього проекту, якийо планується реалізувати до кінця 2015 року, становить 174 млн. гривень).

Київ позичить більше мільярда гривень на метрополітен


Новини Статті Аналітика
Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Підвищення ефективності регіонального управління місцевими бюджетами органами місцевого самоврядування Підвищення ефективності регіонального управління місцевими бюджетами органами місцевого самоврядування Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Підготовка функціонерів до Євро-2012 коштуватиме Києву 18 мільйонів Підготовка функціонерів до Євро-2012 коштуватиме Києву 18 мільйонів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Київ i Брюссель наближаються до завершення переговорiв щодо зони вiльної торгiвлi Київ i Брюссель наближаються до завершення переговорiв щодо зони вiльної торгiвлi Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
До приватизації у Києві готуються близько 900 об’єктів До приватизації у Києві готуються близько 900 об’єктів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті