Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 15:54 | London, Apr 16 13:54 | New York, Apr 16 09:54
Shanghai, Apr 16 21:54 | Tokyo, Apr 16 22:54 | Sydney, Apr 17 00:54

Іпотечні кредити в Болгарії стають найдорожчими в ЄС



2 грудня 2010 в 09:35 - Христина


Іпотечні кредити в Болгарії стають найдорожчими в ЄС

Іпотека в Болгарії - нелегка ноша. У Болгарії - найдорожчі іпотечні кредити в порівнянні з усіма європейськими країнами, які ще не перейшли на євро.



Навіть ставки тих кредитів, які банки пропонують за вигідними процентами в рамках обмеженого періоду часу, набагато перевищують ставки у всіх інших країнах Європейського Союзу.

У Румунії, як виявилося, теж беруть "недешеві" кредити. Після Болгарії ця країна в рейтингу на другому місці. У вересні середня ефективна річна ставка по іпотечних кредитах в євро в Болгарії склала 9,38%, у Румунії - 6,7%.

Найдешевші кредити на житло - в Данії; річна ставка по іпотеці становить лише 2,2%. У країнах Єврозони найбільш доступні кредити - у Фінляндії: споживчі позики тут видають під 6% річних, а іпотечні - під 2,3%.

Кредити в Греції дорожчі, ніж в Австрії, Фінляндії, Іспанії та Італії. Греки отримують позики в середньому під 4% річних. У Польщі кредити також набагато вигідніші, ніж у Болгарії. Ставка за іпотечними субсидіями складає всього 4,5%, а за споживчими - 4,7%.

Болгарські банки будуть знову надавати позики іноземцям та експатріантам. Це підтримає ринок нерухомості, який зараз зазнає труднощів. Одним з перших відновив видачу іпотеки закордонним інвесторам Unicredit Bank.

Після кризи в багатьох країнах почався розпродаж нерухомості, вилученої за борги. При цьому банки призначають вкрай низькі ціни, розраховуючи таким чином скоріше знайти покупців.
 

Іпотечні кредити в Болгарії стають найдорожчими в ЄС


Новини Статті Аналітика
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд вітчизняного ринку нерухомості в лютому Огляд вітчизняного ринку нерухомості в лютому
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Огляд вітчизняного ринку нерухомості в січні Огляд вітчизняного ринку нерухомості в січні
ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ЄС хоче протестувати українські АЕС ЄС хоче протестувати українські АЕС Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Єврокомісія підтримала проект будівництва Єврокомісія підтримала проект будівництва "Південного потоку" Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті