Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 09:38 | London, Apr 19 07:38 | New York, Apr 19 03:38
Shanghai, Apr 19 15:38 | Tokyo, Apr 19 16:38 | Sydney, Apr 19 18:38

Фонд молодiжного будiвництва у 2011 році видав кредитів на 10 мільйонів

Фонд молодiжного будiвництва у 2011 році видав кредитів на 10 мільйонів




23 травня 2011 в 14:20 - Роман Зайцев


Фонд молодiжного будiвництва у 2011 році видав кредитів на 10 мільйонів

Державна спецiалiзована фiнансова установа "Державний фонд сприяння молодiжному житловому будiвництву" з початку 2011 року надав довгостроковi пiльговi кредити на будiвництво житла молодим сiм'ям у рiзних регiонах України на суму понад 10 млн. гривень.



Кредити були надані за рахунок коштiв загального фонду державного бюджету в рамках держпрограми забезпечення молодi житлом, повідомляє прес-служба фонду.

За словами голови правлiння Держфонду сприяння молодiжному житловому будiвництву Леонiда Рисухiна, якого цитує прес-служба, кредити отримали тi сiм‘ї, якi перебували на квартирному облiку і зареєстрованi у вiдповiдному рейтингу фонду.

"Коли регiональнi управлiння фонду отримують кошти для кредитування на рахунки, вони повiдомляють громадянам, якi є на той час першими в рейтингу, про можливiсть отримання кредиту", - пояснив Рисухiн.

Він також зазначив, що кредит надається термiном на 30 рокiв громадянам до 35 рокiв включно пiд 3% рiчних, якщо родина не має дiтей, безвiдсотково - якщо сiм‘я має одну дитину.

Держава оплачує 25% вiд розмiру кредиту - якщо в сiм‘ї двоє дiтей i 50% - якщо сiм‘я має трьох i бiльше дiтей.

Загалом на молодiжнi кредити у 2011 роцi iз загального фонду держбюджету передбачається видiлити 60 млн. гривень.

Крiм того, фонд за пiдтримки депутатiв Верховної ради iнiцiює збiльшення фiнансування при внесеннi змiн до бюджету до 200 млн. гривень.

Як повiдомлялося,

Кабiнет мiнiстрiв схвалив збiльшення статутного капiталу Фонду сприяння молодiжному житловому будiвництву на 31 млн. гривень, або на 51,4%, - до 91,355 млн. гривень.

Фонд планує у 2011 роцi спрямувати 465 млн. гривень на купiвлю житла.

Фонд використовує держкошти для надання довгострокових пiльгових кредитiв на будiвництво житла молодим сiм‘ям та одиноким молодим громадянам, якi потребують полiпшення житлових умов, а також для залучення додаткових позабюджетних ресурсiв для фiнансування Державної програми забезпечення молодим житлом на 2002-2012 роки, затвердженої урядом 29 липня 2002 року.

Розпорядженням уряду №1357-р вiд 7 липня 2010 року Держфонд сприяння молодiжному житловому будiвництву передано до сфери управлiння Мiнрегiонбуду.

Фонд молодiжного будiвництва у 2011 році видав кредитів на 10 мільйонів


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ Принципи організації комунальної інфрастуктури Принципи організації комунальної інфрастуктури Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті