Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 08:11 | London, Apr 20 06:11 | New York, Apr 20 02:11
Shanghai, Apr 20 14:11 | Tokyo, Apr 20 15:11 | Sydney, Apr 20 17:11

Аграрії за рік отримали майже сім мільярдів гривень кредитів

Аграрії за рік отримали майже сім мільярдів гривень кредитів




10 листопада 2010 в 11:15 - Роман Зайцев


Аграрії за рік отримали майже сім мільярдів гривень кредитів

Сільськогосподарські підприємства станом на 28 жовтня залучили 6,8 млрд. гривень кредитних коштів з початку 2010 року. Про це йдеться в повідомленні Міністерства аграрної політики.  



"Станом на 28 жовтня 2010 року, за оперативними даними з регіонів України, 1 848 підприємств агропромислового комплексу залучили кредитних коштів  обсягом понад 6,8 млрд. гривень, що на 33% більше, ніж на відповідну дату минулого року", - повідомило міністерство.

Із залучених коштів короткострокові кредити становлять більше 4,8 млрд. гривень, середньострокові - понад 0,849 млрд. гривень, а довгострокові - більше 1,1 млрд. гривень.

У повідомленні зазначено, що процентні ставки, за якими наразі аграрії залучають кредити, залишаються високими і складають 24-27% річних, незважаючи на зниження облікової ставки Національного банку до 7,75%.

Щодо пролонгації кредитів Мінагрополітики повідомляє, що станом на 29 жовтня кредити пролонговані на загальну суму 732 млн. гривень для 277 підприємств.

За підсумками роботи відповідної комісії Мінагрополітики станом на 25 жовтня в регіони перераховані кошти на здешевлення кредитів  обсягом 415 млн. гривень.

Як повідомлялося раніше, станом на 14 жовтня з початку року аграрії залучили 6,4 млрд. гривень кредитних коштів, зокрема, 4,579 млрд. гривень короткострокових, 0,8 млрд. гривень - середньострокових і 1 млрд. гривень - довгострокових кредитів.

Кредити за станом на 14 жовтня залучили 1 774 підприємства.

Мінагрополітики пропонує Кабінету Міністрів скасувати обмеження використання механізму часткової компенсації ставок за перехідними короткостроковими кредитами межами бюджетного року.

Аграрії за рік отримали майже сім мільярдів гривень кредитів


Новини Статті Аналітика
Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Територіальні  відмінності розвитку регіонів України та інструменти  їх регулювання Територіальні відмінності розвитку регіонів України та інструменти їх регулювання Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий
Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Київвгаз" у 2010 р. отримав майже 40 мільйонів чистого прибутку Характеристика індивідуального планування в різних країнах Характеристика індивідуального планування в різних країнах Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті