Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 11:10 | London, Apr 19 09:10 | New York, Apr 19 05:10
Shanghai, Apr 19 17:10 | Tokyo, Apr 19 18:10 | Sydney, Apr 19 20:10

"Вугілля України" хоче позичити мільярд гривень

"Вугілля України" хоче позичити мільярд гривень
Рейтинг: 0
Голосів: 0




29 грудня 2010 в 12:36 - Роман Зайцев


"Вугілля України" хоче позичити мільярд гривень

Держпідприємство "Вугілля України" оголосило торги з відбору банку для надання кредиту у розмірі 1 млрд. гривень. Про це йдеться в оголошенні підприємства.



Згідно з повідомленням, підприємство планує залучити кредит строком на 1 рік - термін надання - лютий 2011 року - січень 2012 року.

Предмет закупівлі розбито на 5 лотів, обсяги яких не деталізують.

Заявки на участь в торгах приймаються до 26 січня, тоді ж планується їх розкриття.

Як повідомляє УНІАН, у жовтні "Вугілля України" відкрило в Укрексімбанку кредитну лінію на суму 1 млрд. гривень. Кредитна лінія відкрита на період з грудня 2010 року по грудень 2011 року.

Залучені в банку кошти планувалося спрямувати на закупівлю гірничошахтного устаткування на умовах фінансового лізингу для державних вугледобувних підприємств.

Передбачалося, що "Вугілля України" виступатиме адміністратором кредитного ресурсу, перерозподіляючи його на конкретні проекти на державних вугледобувних підприємствах через інвестиційний фонд з підтримки державних шахт.

"Вугілля України" хоче позичити мільярд гривень


Новини Статті Аналітика
"Укравтодор" позичив 450 мільйонів на дороги Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Укрспирт" хоче позичити 800 мільйонів гривень Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
МВФ схвалив виділення Португалії кредиту у розмірі 26 млрд євро МВФ схвалив виділення Португалії кредиту у розмірі 26 млрд євро Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ЄБРР надав українській газовидобувній компанії ЄБРР надав українській газовидобувній компанії "Куб-Газ" кредит на 40 млн доларів Інноваційний підхід до формування страхових продуктів Інноваційний підхід до формування страхових продуктів I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті