Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 13:34 | London, Apr 16 11:34 | New York, Apr 16 07:34
Shanghai, Apr 16 19:34 | Tokyo, Apr 16 20:34 | Sydney, Apr 16 22:34

Збитки Christian Dior через пограбування склали 1млн. євро

Збитки Christian Dior через пограбування склали 1млн. євро




10 січня 2011 в 14:00 - Христина


Збитки Christian Dior через пограбування склали 1млн. євро

У Каннах пограбували бутік компанії Christian Dior, повідомляє місцеве видання Nice-Matin. 7 січня 2011 рано вранці і продовжувалося близько восьми хвилин. Грабіжники перелізли через ворота і знеструмили камери відеоспостереження.



Потім вони забрали дорогий одяг та аксесуари і зникли незадовго до прибуття охорони. Вартість викрадених речей, за різними оцінками, становить від 500 тисяч до одного мільйона євро.

Повний список вкраденого на даний момент недоступний. Повідомляється, що грабіжники забрали як відносно дешеві речі, такі як окуляри за ціною в 250 євро, так і телефони Black Diamond, які продаються за 19 тисяч євро.

Пограбований бутік знаходиться на набережній Круазетт. У рамках минулого в 2010 році 63-го Каннського кінофестивалю його відвідували багато знаменитостей.

Нагадаємо, в листопаді 2009 року повідомлялося, що у Франції пограбували ювелірний дім Шоме (Chaumet) в центрі Парижа. Як повідомлялося, грабіжники винесли в дорогоцінні камені на кілька сотень тисяч євро.

 

Збитки Christian Dior через пограбування склали 1млн. євро


Новини Статті Аналітика
Збитки банківської системи України за п’ять місяців склали майже півмільярда гривень Збитки банківської системи України за п’ять місяців склали майже півмільярда гривень Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Збитки банків ЄС у разі дефолту Греції можуть скласти до 34,4 млрд євро Збитки банків ЄС у разі дефолту Греції можуть скласти до 34,4 млрд євро Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Кількість збиткових банків в Україні скоротилася до 33 Кількість збиткових банків в Україні скоротилася до 33 Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Квартальний звіт Intel перевищив прогнози і підтримав акції сектора hi-tech США Квартальний звіт Intel перевищив прогнози і підтримав акції сектора hi-tech США Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Стихія завдала Японії збитків на 308 мільярдів доларів Стихія завдала Японії збитків на 308 мільярдів доларів 5 уроків, які потрібно засвоїти із краху emerging markets 5 уроків, які потрібно засвоїти із краху emerging markets I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті