Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 07:27 | London, Apr 20 05:27 | New York, Apr 20 01:27
Shanghai, Apr 20 13:27 | Tokyo, Apr 20 14:27 | Sydney, Apr 20 16:27

Ярославський спростував повідомлення про продаж черкаського "Азоту"

Ярославський спростував повідомлення про продаж черкаського "Азоту"




2 березня 2011 в 13:13 - Роман Зайцев


Ярославський спростував повідомлення про продаж черкаського "Азоту"

Український бізнесмен Олександр Ярославський спростував повідомлення, що з'явилися в українських ЗМІ, про продаж черкаського "Азоту" компанії Дмитра Фірташа Group DF.



Про це Ярославський заявив у коментарі газеті "Дзеркало тижня. Україні".

"Інтерес до черкаського "Азоту" не перший рік виявляє не тільки компанія Фірташа, але й ряд інших покупців, однак говорити про те, що переговори вийшли на фінішну пряму немає ні найменших підстав", - сказав власник "Азоту".

Крім того, Ярославський підкреслив, що в питанні вартості заводу його позиція залишається незмінною.

"Завод коштує 800 млн. доларів і ні копійки поступатися в ціні я не маю наміру", - підкреслив бізнесмен.

Нагадаємо, український мільярдер Дмитро Фірташ розповів про свій намір брати участь у придбанні ВАТ "Азот". "Те, що я буду в цьому брати участь, це факт", - сказав він.

Раніше Ярославський повідомив, що Фірташ, що вже має активи в азотної галузі, був готовий купити "Азот", проте запропонована ціна не влаштувала продавця.

Черкаський "Азот" в даний час виробляє в Україні найбільші обсяги аміачної селітри та аміаку.

Підприємство також випускає карбамід, карбамідно-аміачну суміш, а також аміачну воду і сульфат амонію.

Разом з тим, за інформацією джерел видання, Фірташ скуповує українські підприємства хімічної промисловості разом з московськими партнерами.

За словами джерела, у разі успішної скупки хімічних активів, всі хімпідприємства Україні будуть об‘єднані в єдину структуру, де 75% акцій отримає російська сторона, а 25% - українська.

"На сьогодні в короні не вистачає лише двох перлин - черкаського "Азоту" та Одеського припортового заводу", - додало джерело.

При цьому, як повідомив співрозмовник видання, найбільш імовірними партнерами з російського боку є ВАТ "Газпром" і якийсь державний банк.

Ярославський спростував повідомлення про продаж черкаського "Азоту"


Новини Статті Аналітика
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Огляд вітчизняного фондового ринку за 28.03.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 28.03.2011 від ІГ Сократ
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Україна: перебіг торгів на фінансових ринках Україна: перебіг торгів на фінансових ринках
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нафтогаз" вперше продав ОВДП на 5 мільярдів приватному банку Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Укргазвидобування" продало на аукціоні 108,69 тисяч тонн скрапленого газу Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті