Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 23:54 | London, Apr 25 21:54 | New York, Apr 25 17:54
Shanghai, Apr 26 05:54 | Tokyo, Apr 26 06:54 | Sydney, Apr 26 08:54

Виручка Ryanair виросла на 22% незважаючи на збитки в третьому кварталі

Виручка Ryanair виросла на 22% незважаючи на збитки в третьому кварталі




31 січня 2011 в 14:08 - Христина


Виручка Ryanair виросла на 22% незважаючи на збитки в третьому кварталі

Найбільша бюджетна авіакомпанія Європи Ryanair підтвердила річний прогноз прибутку, незважаючи на опубліковані в понеділок дані про збитки в третьому кварталі фінансового року.



Ірландська авіакомпанія прогнозує, що річний чистий прибуток складе 380-400 мільйонів євро.

Ryanair отримала чистий збиток у розмірі 10 мільйонів євро в жовтні-грудні 2010 року, що на один мільйон менше, ніж роком раніше. Загальна виручка Ryanair виросла на 22 відсотки до 746 мільйонів.

Виконавчий директор фірми Майкл O‘Лірі заявив, що невеликий збиток третього кварталу викликає розчарування, але на показники вплинула серія страйків, посилених поганою погодою, що спровокувало закриття аеропортів на певний період в грудні.

Однак O‘Лірі прогнозує, що збільшення числа пасажирів і зростання середньої ціни квитка продовжить надавати позитивний вплив на результати компанії в четвертому кварталі. Компанія також компенсувала слабкість внутрішнього ринку збільшенням активності в Іспанії та Італії.
 

Виручка Ryanair виросла на 22% незважаючи на збитки в третьому кварталі


Новини Статті Аналітика
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Київвгаз" у 2010 р. отримав майже 40 мільйонів чистого прибутку Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Збитки банківської системи України за п’ять місяців склали майже півмільярда гривень Збитки банківської системи України за п’ять місяців склали майже півмільярда гривень Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Збитки банків ЄС у разі дефолту Греції можуть скласти до 34,4 млрд євро Збитки банків ЄС у разі дефолту Греції можуть скласти до 34,4 млрд євро Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Чистий прибуток Чистий прибуток "Норнікеля" за I квартал знизився на 32,2% Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті