Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 03:43 | London, Apr 20 01:43 | New York, Apr 19 21:43
Shanghai, Apr 20 09:43 | Tokyo, Apr 20 10:43 | Sydney, Apr 20 12:43

Виробник BlackBerry представить свій аналог iPad наступного тижня



23 вересня 2010 в 14:30 - Христина


Виробник BlackBerry представить свій аналог iPad наступного тижня

Планшетний комп’ютер від компанії Research in Motion (RIM), чутки про який з’явилися ще кілька місяців тому, може бути представлений публіці вже наступного тижня, повідомляє The Wall Street Journal.  



Виробник смартфонів Blackberry неодноразово заявляв, що в його плани не входить створення конкурента iPad, проте, за даними WSJ, вже в понеділок канадська компанія може продемонструвати новинку на конференції в Сан-Франциско.

За словами обізнаних джерел, планшетний комп’ютер поки не надійде в продаж, проте вже до четвертого кварталу RIM допрацює пристрій, і шанувальники Blackberry зможуть випробувати звичний функціонал в новій формі.

Планшетний комп’ютер, який фахівці вже охрестили як BlackPad (а RIM вже зареєструвала відповідний домен - blackpad.com), буде оснащений семидюймовим монітором і, щонайменше, однією камерою. Раніше повідомлялося, що пристрій буде більш схожим за габаритами на iPad, ширина екрана якого становить 9,7 дюймів. Власникам BlackPad буде доступна технологія обміну даними Bluetooth і широкосмуговий доступ в інтернет.

У новому пристрої RIM відмовилася від звичної операційної системи Blackberry 6, зробивши вибір на користь ОС від розробників з QNX Software Systems, поглиненої канадським гігантом на початку поточного року. Джерела не виключають того, що в перспективі від софта власного виробництва відмовляться і нові моделі комунікаторів Blackberry.

Збиранням планшетного комп’ютера займається тайванська компанія Quanta Computer. При цьому RIM продовжує співробітництво з постачальником мікропроцесорів з США Marvell Technology Group.

Як стало відомо минулого тижня, другий фінквартал RIM закінчив більш ніж успішно, що викликало різкий підйом котирувань виробника смартфонів. Виручка компанії виросла в порівнянні на 31% - до $4,62 млрд, тоді як аналітики в середньому очікували лише $4,49 млрд. Чистий прибуток склав за вирахуванням разових факторів $1,46 на акцію в порівнянні з прогнозом в $1,36.

За квартал компанії вдалося продати на 45% більше смартфонів, ніж рік тому - більше 12 млн. У липні-вересні ця цифра може зрости до 14,4 млн.

На підставі цих даних учасники ринку зробили висновок, що RIM, незважаючи на деяке зниження частки на ринку, як і раніше має широке коло лояльних користувачів і успішно бореться з конкурентами з Apple, Google і інших гігантів галузі.

 

Виробник BlackBerry представить свій аналог iPad наступного тижня


Новини Статті Аналітика
В Google Maps з’явилися перші підводні панорами В Google Maps з’явилися перші підводні панорами 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Київвгаз" у 2010 р. отримав майже 40 мільйонів чистого прибутку Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Google розміщує дебютний випуск облігацій Google розміщує дебютний випуск облігацій Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Чистий прибуток Чистий прибуток "Норнікеля" за I квартал знизився на 32,2% Бернард Медофф - шахрай століття Бернард Медофф - шахрай століття I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Чистий прибуток Чистий прибуток "Газпрому" в I кварталі виріс на 55% Blackberry розкриває секрети Blackberry розкриває секрети I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті