Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 08:57 | London, Apr 25 06:57 | New York, Apr 25 02:57
Shanghai, Apr 25 14:57 | Tokyo, Apr 25 15:57 | Sydney, Apr 25 17:57

Vale відкриває мідний бізнес в Чилі



3 грудня 2010 в 18:20 - Христина


Vale відкриває мідний бізнес в Чилі

Бразильська гірничодобувна компанія Vale запускає мідний проект в Чилі. Про це повідомляє Reuters.



Цей проект вартістю 140 млн. доларів є частиною плану холдингу з диверсифікації свого бізнесу.

Розробки Tres Valles включають дві шахти і завод потужністю 18,5 тис. тонн мідних катодів в рік. Передбачається, що завдяки цьому в 2011 році Vale зможе збільшити обсяги випуску червоного металу до 332 тис. тонн. До 2015 року цей показник зросте до 691 тис. тонн.

На сьогоднішній день у Vale є свої виробництва міді в Бразилії та Канаді. Також компанія має частку в замбійської шахті, яку вона розвиває спільно з концерном Africa Rainbow Minerals. Продуктивність рудника оцінюється в 45 тис. тонн на рік.

Раніше повідомлялося, що Vale отримав дозвіл на лістинг на Гонконгській фондовій біржі. Вже в наступному місяці компанія запропонує інвесторам КНР свої акції. При цьому концерн не планує додаткову емісію для розміщення в Гонконзі. Передбачається, що організаторами розміщення з ринковою капіталізацією в 164 млн. доларів виступить банк JPMorgan.

Таким чином, концерн Vale може стати першою компанією з Бразилії з лістингом в Гонконзі. Зараз акції холдингу торгуються на біржах Сан-Паулу, Нью-Йорка і Парижа.

Бразильська компанія Vale вважається одним з найбільших виробників залізної руди в світі. У I кварталі 2010 року порівняно з аналогічним періодом 2009 компанія збільшила виробництво залізної руди на 42,9%, до 69,06 млн. тонн.
 

Vale відкриває мідний бізнес в Чилі


Новини Статті Аналітика
ВВП Чилі в І кварталі виріс на 9,8% в річному вирахуванні ВВП Чилі в І кварталі виріс на 9,8% в річному вирахуванні 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Котирування Ferrexpo виросли на 3% на тлі чуток про можливе поглинання бразильськоїю Vale Котирування Ferrexpo виросли на 3% на тлі чуток про можливе поглинання бразильськоїю Vale Критерії доцільності та необхідності здійснення процесу резервування ресурсів НТПВ Критерії доцільності та необхідності здійснення процесу резервування ресурсів НТПВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Новий гендиректор Vale буде відомий 7 квітня Новий гендиректор Vale буде відомий 7 квітня 5 етапів розвитку 5 етапів розвитку "ринкових міхурів" Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Капіталізацію Twitter оцінили в $7,7 млрд. Капіталізацію Twitter оцінили в $7,7 млрд. Акції європейських компаній падають Акції європейських компаній падають I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Завдяки інвестиціям капіталізація Facebook виросла до $65 млрд. Завдяки інвестиціям капіталізація Facebook виросла до $65 млрд. 10 найбільших збитків акціонерів British Petroleum 10 найбільших збитків акціонерів British Petroleum I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті