Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 22:40 | London, Apr 23 20:40 | New York, Apr 23 16:40
Shanghai, Apr 24 04:40 | Tokyo, Apr 24 05:40 | Sydney, Apr 24 07:40

Vale і Rio Tinto підвищать квартальні ціни на залізну руду на 4%

Vale і Rio Tinto підвищать квартальні ціни на залізну руду на 4%




1 грудня 2010 в 10:20 - Христина


Vale і Rio Tinto підвищать квартальні ціни на залізну руду на 4%

Великі гірничодобувні компанії Vale і Rio Tinto в I кварталі 2011 року, найімовірніше, піднімуть квартальні ціни на залізну руду на 4%. Таку думку висловили аналітики The Steel Index, повідомляє Reuters.



За їхніми прогнозами, Vale підвищить ціни на руду з вмістом Fe 65,5% до 139,79 доларів/тонн проти 134,38 доларів/тонн на даний час. У свою чергу, вартість руди з вмістом Fe 61,4% концерну Rio Tinto зросте з 128,76 доларів/тонн до 133,71 доларів/тонн.

Нагадаємо, що спотові ціни на залізну руду з вмістом Fe 62% за станом на 23 листопада збільшилися до 164,9 доларів/тонн, що є максимальним показником за 6 місяців.

Раніше представники індійської гірничодобувної компанії NMDC припустили, що ціни на залізну руду в 2011 році збільшаться на 90%. За їх словами, нестача руди разом із зростанням світового попиту на сталь будуть сприяти подорожчанню руди.

Раніше аналітики Itau Unibanco Holding заявили, що до 2015-2016 років спотові ціни на залізну руду можуть знизитися вдвічі і скласти 75 доларів/тонн.

У той же час фахівці компанії вважають, що до кінця поточного року спотові ціни на цей вид сировини зменшаться до 140 доларів/тонн проти 150 доларів/тонн в першій половині року.
 

Vale і Rio Tinto підвищать квартальні ціни на залізну руду на 4%


Новини Статті Аналітика
Ferrexpo переходить на поквартальний перегляд цін на залізорудну сировину Ferrexpo переходить на поквартальний перегляд цін на залізорудну сировину Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Котирування Ferrexpo виросли на 3% на тлі чуток про можливе поглинання бразильськоїю Vale Котирування Ferrexpo виросли на 3% на тлі чуток про можливе поглинання бразильськоїю Vale Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Новий гендиректор Vale буде відомий 7 квітня Новий гендиректор Vale буде відомий 7 квітня Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Квартальний прибуток Vale збільшився вчетверо Квартальний прибуток Vale збільшився вчетверо У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Rio Tinto продовжила пропозицію про придбання Riversdale за $3,9 млрд. Rio Tinto продовжила пропозицію про придбання Riversdale за $3,9 млрд. Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті