Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 00:41 | London, Apr 25 22:41 | New York, Apr 25 18:41
Shanghai, Apr 26 06:41 | Tokyo, Apr 26 07:41 | Sydney, Apr 26 09:41

В переговорах щодо злиття "Нафтогазу" та "Газпрому" прогресу немає

В переговорах щодо злиття "Нафтогазу" та "Газпрому" прогресу немає




11 березня 2011 в 10:01 - Роман Зайцев


В переговорах щодо злиття "Нафтогазу" та "Газпрому" прогресу немає

В переговорах щодо створення спільного підприємства НАК "Нафтогаз України" та "Газпрому" прогресу немає. Про це заявив заступник міністра енергетики та вугільної промисловості України Володимир Макуха.



"Є контакти, обговорення, але говорити про прогрес я б не осмілився", - заявив заступник міністра.

За словами В.Макухи, сам процес займе багато часу, зокрема, потрібно змінити ряд законів. Як приклад, він навів ст. 7 закону України "Про трубопровідний транспорт", яка передбачає заборону на відчуження майна, що є власністю на НАК "Нафтогаз України".

Нагадаємо, що голова правління ВАТ "Газпром" Олексій Міллер і голова правління НАК "Нафтогаз Україна" Євген Бакулін підписали в грудні 2010 р. меморандум про створення спільного підприємства (СП) для видобутку метану з вугільних пластів. Відповідно до документа, сторони мають розглянути питання про розробку фінансово-економічного обгрунтування створення СП, проектів його установчих документів, в яких, в тому числі, буде визначено розмір статутного капіталу підприємства, порядок формування його органів управління та прийняття ними рішень.

Крім того, "Газпром" і "Нафтогаз України" повинні розглянути питання про розробку принципів та джерел фінансування діяльності СП і переліку його першочергових проектів.

В переговорах щодо злиття "Нафтогазу" та "Газпрому" прогресу немає


Новини Статті Аналітика
Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Огляд українських ринків за 11.01.2011. Ринки знаходяться біля історичних максимумів Огляд українських ринків за 11.01.2011. Ринки знаходяться біля історичних максимумів
"Нафтогаз" вперше продав ОВДП на 5 мільярдів приватному банку Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз" збирається закачати 21 мільярд кубометрів газу Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті