Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 01:06 | London, Apr 19 23:06 | New York, Apr 19 19:06
Shanghai, Apr 20 07:06 | Tokyo, Apr 20 08:06 | Sydney, Apr 20 10:06

У Тарути кажуть, що майже домовилися про реструктуризацію боргу ІСД

У Тарути кажуть, що майже домовилися про реструктуризацію боргу ІСД




18 січня 2011 в 12:29 - Роман Зайцев


У Тарути кажуть, що майже домовилися про реструктуризацію боргу ІСД

Корпорація ІСД переконана в завершенні переговорів з міжнародними кредиторами про реструктуризацію своєї заборгованості і підписання відповідної угоди в січні.



Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" віце-президент корпорації ІСД Олександр Пилипенко.

"Підписання угоди очікується в січні", - сказав він.

При цьому Пилипенко не зміг прокоментувати повідомлення що з'явилися в ЗМІ про залучення ІСД у непрямого акціонера строкового кредиту на 500 млн. доларів для поповнення оборотних коштів з метою придбання необхідного для виробництва сировини та оплати поставок енергоресурсів.

"Я не займався цим питанням і в даний час перебуваю у відпустці. До того ж, залучення кредитів без згоди комітету кредиторів малоймовірно", - констатував співрозмовник агентства.

Разом з тим Пилипенко пояснив, що є звичайною практикою, коли акціонери для підтвердження своїх слів перед кредиторами про виплату заборгованості за залученими раніше кредитами вносять власні фінанси в оборотні кошти компанії або направляють гроші на інвестиційні програми.

"Така практика існує", - зазначив віце-президент корпорації ІСД.

Раніше Пилипенко повідомляв про наявність заборгованості у ІСД "набагато менше 3 млрд.", відзначаючи, що переговори з кредиторами велися безперервно, в тому числі і за участю ВТБ.

У ЗМІ також пройшла інформація, що заборгованість ІСД буде реструктуризована до 2018 року.

На початку жовтня 2010 року повідомлялося, що ІСД активно веде переговори з пулом міжнародних банків про реструктуризацію кредитного портфеля, які знаходяться на завершальній стадії.

ІСД заснована в 1995 році. Є інтегрованою холдинговою компанією, що володіє пакетами акцій підприємств гірничо-металургійного комплексу.

До складу корпорації входять Алчевський металургійний комбінат, Дніпровський металургійний комбінат ім. Дзержинського, меткомбінат Dunaferr - Угорщина, та ISD - Huta Czestochowa - Польща.

У січні 2010 року було оголошено про купівлю 50% +2 акції української корпорації консорціумом інвесторів на чолі з Олександром Катуніним - власник швейцарського трейдера Carbofer, екс-співвласник Evraz, за фінансової підтримки російського ВТБ.

Власниками 49,99% акцій ІСД залишилися акціонери - Сергій Тарута й Олег Мкртчан.

У Тарути кажуть, що майже домовилися про реструктуризацію боргу ІСД


Новини Статті Аналітика
Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Територіальні  відмінності розвитку регіонів України та інструменти  їх регулювання Територіальні відмінності розвитку регіонів України та інструменти їх регулювання Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий
У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Банки все більше кредитують населення Банки все більше кредитують населення Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Фонд молодiжного будiвництва у 2011 році видав кредитів на 10 мільйонів Фонд молодiжного будiвництва у 2011 році видав кредитів на 10 мільйонів Характеристика індивідуального планування в різних країнах Характеристика індивідуального планування в різних країнах Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті