Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 22:30 | London, Apr 25 20:30 | New York, Apr 25 16:30
Shanghai, Apr 26 04:30 | Tokyo, Apr 26 05:30 | Sydney, Apr 26 07:30

У 2010 році Укрзалізниця очікує отримати понад півмільярда прибутку

У 2010 році Укрзалізниця очікує отримати понад півмільярда прибутку




26 грудня 2010 в 14:30 - Роман Зайцев


У 2010 році Укрзалізниця очікує отримати понад півмільярда прибутку

За підсумками 2010 року Укрзалізниця розраховує отримати чистий прибуток у розмірі 600 млн грн, заявив перший заступник генерального директора держкомпанії Микола Сергієнко.



"За підсумками року ми очікуємо вийти на рівень 600 млн грн, й у поданих нами розрахунках планується, що в наступному році чистий прибуток буде приблизно на такому ж рівні", - сказав чиновник.

При цьому він зазначив, що такі показники в першу чергу пов'язані зі збільшенням на 10% в 2010 році  порівняно з 2009 роком, обсягу вантажних перевезень. Крім того, приблизно на 1% в 2010 році зросли пасажирські перевезення.

Також Сергієнко повідомив, що чисті доходи Укрзалізниці за підсумками цього року очікуються на рівні понад 45 млрд грн, збитки від пасажирських перевезень, у тому числі від приміських, очікуються на рівні 4,8 млрд грн.

Разом з тим, повідомив він, Укрзалізниця ініціює підвищення тарифів на вантажні перевезення в 2011 році на 16,9%.

"Ми подали на розгляд міністерству свої розрахунки, в яких пропонується щоквартальне підвищення тарифів, у першому кварталі 2011 р. планується підвищення на 7%", - заявив Сергієнко, відзначивши, що в 2009-2010 рр. тарифи на вантажні перевезення не піднімалися.

Як повідомлялося, Укрзалізниця може на початку грудня 2010 року підписати контракт на постачання 10 швидкісних потягів для перевезення гостей Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Також Укрзалізниця має намір цього року придбати 16 нових локомотивів.

Нагадаємо, що в липні холдингова компанія Луганськтепловоз заявляла про плани Укрзалізниці купити у неї дев'ять магістральних вантажних електровозів, два електропоїзди і три дизель-поїзди.

Раніше глава Мінтрансу Єфименко заявляв, що найближчим часом Укрзалізниця закупить не менше 10 нових пасажирських електропоїздів, які будуть використовуватися на швидкісних ділянках залізниці.

У 2010 році Укрзалізниця очікує отримати понад півмільярда прибутку


Новини Статті Аналітика
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укрзалізниця" напозичала 11,4 мільярди Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Укрзалізниця" заборонила вивозити за кордон вагони через зростання внутрішніх перевезень Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
В Україні новий врожай гречки очікується у кінці липня В Україні новий врожай гречки очікується у кінці липня Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті