Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 15:27 | London, Apr 24 13:27 | New York, Apr 24 09:27
Shanghai, Apr 24 21:27 | Tokyo, Apr 24 22:27 | Sydney, Apr 25 00:27

Twitter оновила сайт заради інформативності

Twitter оновила сайт заради інформативності
За матеріалами: Reuters
Рейтинг: 0
Голосів: 0




15 вересня 2010 в 13:47 - Христина


Twitter оновила сайт заради інформативності

Соціальна мережа Twitter, число користувачів якої в цьому місяці перевищила 145 мільйонів чоловік, оновила дизайн веб-сайту з метою спростити клієнтам процес пошуку нової інформації та управління сервісами.  



Крім переробленого дизайну в новому варіанті сторінки Twitter з’явилася, наприклад, можливість переглядати відео, вбудоване з сайту YouTube.

Виконавчий директор Twitter Еван Вільямс сподівається, що новий сайт зробить соціальну мережу більш інформативним ресурсом.

"Twitter може бути хороший просто як засіб для отримання інформації", - заявив Вільямс, додавши, що зараз через сайт щодня відправляється в середньому понад 90 мільйонів коротких повідомлень.

Новий twitter.com був підключений у вівторок і спочатку доступний для невеликого числа користувачів. Поширення нової версії сайту пройде протягом найближчих тижнів.

 

Twitter оновила сайт заради інформативності


Новини Статті Аналітика
Google планує створити власне телебачення на базі YouTube Google планує створити власне телебачення на базі YouTube Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Капіталізацію Twitter оцінили в $7,7 млрд. Капіталізацію Twitter оцінили в $7,7 млрд. Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
JP Morgan може придбати 10% акцій Twitter JP Morgan може придбати 10% акцій Twitter Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Facebook і Google думають придбати Twitter за $10 млрд. Facebook і Google думають придбати Twitter за $10 млрд. У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Директор Google отримає акції компанії на суму $100 млн. Директор Google отримає акції компанії на суму $100 млн. Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті