Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 13:06 | London, Apr 24 11:06 | New York, Apr 24 07:06
Shanghai, Apr 24 19:06 | Tokyo, Apr 24 20:06 | Sydney, Apr 24 22:06

Три компанії почали дружити проти Google

Три компанії почали дружити проти Google
Рейтинг: 0
Голосів: 0




25 жовтня 2010 в 09:40 - Роман Зайцев


Три компанії почали дружити проти Google

Компанія-розроблювач онлайн-додатків Zynga, соцмережа Facebook та інтернет-магазин Amazon мають намір інвестувати кошти у високотехнологічний фонд, який займеться розвитком "соціального веб-простору".  



Незалежні аналітики, тим часом, припускають, що справжня мета фонду, який отримав назву sFund, полягає ще й в ускладненні для компанії Google виходу на соціальний ринок, тому що інтернет-гігант і тут має певні амбіції, пише CyberSecurity.

Джерела розповіли, що спочатку і Google було запропоновано взяти участь у фінансуванні, однак у компанії повідомили, що займаються створенням власних соціальних технологій.

Фонд обіцяє забезпечити фінансування, консультування й управління капіталами інтернет-стартапів нового покоління, що працюють у сфері соціального вебу.

Так, компанія Amazon обіцяє надати доступ до своєї бізнес-експертизи і мережних сервісів безкоштовно, а також надавати технічну підтримку.

Facebook надасть доступ до своїх API і нових програм на зразок Facebook Credits.

Очолювати sFund буде Бінг Гордон, партнер KPCB і колишній гендиректор Electronic Arts.

Він зазначив, що основною метою будуть саме соціальні компанії, однак не плануються інвестиції в прямих конкурентів Facebook, Amazon або Zynga.

Левову частку коштів новий фонд одержить від венчурної компанії Kleiner Perkins Caufield & Byers, яка обіцяла інвестиції на рівні 250 млн. доларів. Зазначимо, що раніше компанія активно співпрацювала з Amazon, Google і Netscape.

Нагадаємо, у середині жовтня сервіс Skype інтегрувався з Facebook.

Тепер у телефонну книгу користувачів Skype будуть імпортуватися повідомлення стрічки новин Facebook.

Три компанії почали дружити проти Google


Новини Статті Аналітика
В Google Maps з’явилися перші підводні панорами В Google Maps з’явилися перші підводні панорами 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Google розміщує дебютний випуск облігацій Google розміщує дебютний випуск облігацій Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Microsoft близький до придбання Skype Microsoft близький до придбання Skype Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Google Inc. збільшила чистий прибуток на 17,3% Google Inc. збільшила чистий прибуток на 17,3% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Виручка компанії Google виросла на 27% до $8,58 млрд. Виручка компанії Google виросла на 27% до $8,58 млрд. Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті